Arama sonuçları: *

1. E

Nisan başında İnternete gelecek olan ek vergi?

selamlar beyler bugün bir numaradan aradım bana dedi ki, selamlar Emir bey digitürkten arıyorum altyapınızda millenicom olduğunu görmekteyim Nisan dan sonra btk nın verdiği kararla artık yüzde 40 daha vergi fazla vereceksiniz dedi. dedim ben böyle bişey duymadım falan. ondan sonra devam etti...
  2. E

işte bu yüzden millenicom

beyler evime fiber çekilmişti geçen haftalarda dün gece saat 12 de millenicomu aradım adslden fibere geçmek istediğimi söyledim adsl de de millenicomdaydım min 3 iş günü dediler bugün saat 3 te ekipler geldi şuan fiberim var :D
  3. E

türknet dalga mı geçiyor

fiber hat çekildi evimde türknetin sitesindede 100 mbps olarak gözüküyordu başvuruyu yaptım evrakları attım bugün beni arıyorlar ve diyolarki altyapınızda fiber yok. diyorumki evime kadar kablo çekildi aktif her siteden sorguladığımda fiber var gözüküyor diyorum yok diyolar evin girişinde kutu...
  4. E

türknet modem vermiyor

beyler sözleşmede türknetli olduğum sürece modem verileceği yazıyordu ancak aradılar mevcut modeminizi kullanıcaksınız dediler nedir bu böyle?
  5. E

aileme türk telekom nasıl aldırmam

100 mbps altyapım var türknet de destekliyor ailem illa türk telekom alalım diyolar 100 mbps türknet te 85 TL türk telekom da 24mbps 110tl diyor aileme nasıl aldırmam
  6. E

türknet sitesine nası girebilirm

beyler site açılmıyor sizde açılıyor mu?
  7. E

türknet websitesi açılıyor mu

beyler şuan bende açılmıyo ancak sizde açk mı
  8. E

türknet neden bu kadar ucuz

beyler ailem bir iş vardır o işin içinde diyor :D türk telekomda 165 tl olan paket türknette 85 tl nasıl açıklayabilirim sıkıntısız olduğunu
  9. E

adsl den fibere geçiş yapmak

beyler millenicom kullanıcısıyım adsl olarak fiber gelmiş fibere geçiş yapacağım ancak nakil olarak değerlendirileceği için internetsiz kalacakmışım bikaç gün online derslerde var kaç gün sürer daha önce yaşayan oldu mu
  10. E

türk telekom beni çok şaşırttı

yaklaşık 2 3 yıldır fiber altyapı bekliyordum geçen hafta turuncu kablo çektiler evime ardından 2 3 gün sonra fiber optik ekibi gelip kutuları taktılar kabloları ktuuya çektiler en sonda evime kadar kablo çekildi hiç beklmiyordum cidden bu kadar iyi hizmet hemde 1 2 haftada şimdi bitek fiberi...
  11. E

millenicom dan gelen mesaj

beyler bana Bi mesaj geldi bugün gece saat 2 ile saat 6 arasında altyapı çalışması gözüküyor bundan 1.5 hafta öncede türk telekom fiber kablo çekmişti binaya ney olabilir bu altyapı çalışması sizce
  12. E

benim evimden internet dağıtımı olmaz değil mi?

beyler kutu falan koyucaz dediler fiber için pek anlamıyorum ama öyle büyük bi kutu koyup diğer evlere bizim kutudan internet verebiliyorlar mı böyle bişi olur mu
  13. E

evime bir anda fiber çekiliyor

beyler sabah matkap sesiyle uyandım baktım turuncu kablo çekiyorlar eve adamlara sordum falan fiber dedi ama bitek bizim eve yapıyorlarmış dedim tüm mahalleye mi yok sizin eve dedi. içeri kablo falan çektiler geçen sene o kadar didindim çabaladım olmadı salmıştım fiber diolat nası olur ki acaba...
  14. E

cs go kaç ping alıyosunuz

beyler 80 falan oluyo benim hep nası düşer bu arkadaşlarım 60 70 arası alıyor
Top Bottom