Arama sonuçları: *

1. Ryuga Kishatu

Modemle İlgili Yapmam Gereken Bir Ayar Var Mı ?

Merhaba, ben normalde 35 mbps internete sahibim fakat son günlerde internet hızım 8-9 civarlarına düştü fakat bu sadece kablolu bağlantım için geçerli telefondan 35 mbps internet alırken kasama kablolu bağlıyken 8-9 alıyorum kasamda ve ya kablomda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü 2-3 gün...
  2. Ryuga Kishatu

Etharnet Kablosu Takınca İnternet Yavaşlıyor

Epic gamesden oyun indiriyorum kablosuz bağlantı yapınca 1.5 mb ile indiriyor (ben 1.5 e sabitledim) kablo takınca kb ye düşüyor neden olabilir kablo başka odadan geldiğinden 7 8 metre var
  3. Ryuga Kishatu

İnternet tesisatından anlayanlar bakabilir mi ?

Merhaba, 1 ay önce evime internet bağlattırdım fakat gelen kurulum ekibi kablo çekme işlemini benim anlatım hatam yüzünden yapmadılar ben evde gerekli internet kablolarının olduğunu bilmiyordum kurulum ekibide 1 metre kabloya 3 tl fiyatlandıracaktı bende elektrikçiye gideceğim yarın bir problem...
  4. Ryuga Kishatu

Türknet'e abone oldum fakat

Türknettden aradılar tc kimlik no kredi kartı bilgilerini vs. verdik fakat sonunda fark ettim ki numara farklı 0(850) 288 80 81 den arıyorlar fakat beni 0(850) 288 80 80 den aradılar internet sitelerinde türknet satış ve başvuru takip hattı olarak numaramız 0(850) 288 80 81 diyor yani doğru ama...
  5. Ryuga Kishatu

Türknet Geçiş Hakkında Sorular

Merhaba türknete geçis yapmak istiyorum şu an kullandığım ve ya bağlı olduğum bir operatör yok fakat evimde modem ve etharnet kabloları mevcut bu durumda bir kurulum ücreti var mı varsa ne kadar ? Ayrıca kuruluma ne kadar sürede ve hangi saat aralarında geliyorlar cevaplarsanız sevinirim
Geri