Arama sonuçları: *

1. Yasinn

Netspeed Değişik Hat değerleri

Arkadaşlar kısa süre önce Netspeed'e geçip kısa bir rehber hazırlamıştım. İlk zamanlar 62-63 mbps üstüne çıkamıyordum, portumda bir sıkıntı olduğu kesindi, destek kaydı açınca bir müşteri temsilcisi arayıp sorunun iç tesisattan olduğunu söyledi, ilk hat değerlerimde hat zayıflamam 3.2...
  2. Yasinn

Türk Telekom'dan NetSpeed'e Geçiş Süreci

Merhaba arkadaşlar, şu saat itibariyle Netspeed'e geçiş yaptım. Biraz süreçten bahsedeyim. Taahütüm 14 Martta bitiyordu, aradığımda cayma bedelinin çıkmayacağını belirttiler. 6 MART CUMARTESİ -Telefonla arayıp ön kayıt oluşturduk. 8 MART PAZARTESİ -Evrakları bize verdikleri kargo kodu ile...
  3. Yasinn

Taahhütsüz İSS Önerisi

Arkadaşlar taahhütümün bitmesine az bir süre kaldı, altyapım max 82 mbps destekliyor. Turknet bağlatmayı düşünüyordum ancak üst katımdaki 2 komşumdan duyduklarımdan sonra vazgeçtim (birinin ankastre bağlantısını yapmamışlar, diğerinin bağlantısını yapıp internet vermemişler) İSS olarak ne...
  4. Yasinn

Kullanılan ADSL portu TurkNet Yapa'ya taşınır mı?

Arkadaşlar taahhütümüz 1 ay sonra bitiyor. Düzenli olarak altyapı testi yaparken 60 metre ilerideki dolabın aktif olduğunu gördüm ve boş port yok uyarısı aldım, TurkNet'ten aynı sorgulamayı yaptım ve port olmadığı için hizmet veremiyoruz uyarısını aldım. Halihazırda ADSL portum var, bu portu...
  5. Yasinn

Türk Telekom CEO'sunun Açıklamaları

Ortak altyapı konusunda tüm operatörlere birlik çağrısında bulunan Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, "Bu hata daha önce mobilde yapıldı. Tekrar aynı hataya düşmememiz lazım" ifadelerini kullandı. Siz ne düşünüyorsunuz arkadaşlar ?
  6. Yasinn

Türk Telekom Kazı Çalışması

Arkadaşlar Bizde bakır kablolar var yani maximum 12 mbps alıyorum. 20-30 metre öteye tip7 kutusu için kazı yapıldı, bu gün bir daha gelmişler sokağı dikey kazıyorlar bunlar altyapı içinmidir acaba ? ve fiber gelirse taahhütlü paketi yükseltebiliyormuyuz ?
  7. Yasinn

TT İnternet Yavaşlaması

Arkadaşlar Ekşi Sözlük'de gördüğüm kadarıyla ülkede internet sıkıntısı mevcut. İstanbul Bahçelievler'de 2-3 civarı download alıyorum, şu anda interneti aşırı yavaşlayan kişiler varmı ?
  8. Yasinn

Türk Telekom Saha Dolabı

Arkadaşlar bu hafta sokakların bitişine yani caddeye boydan boya 6-7 adet bunlardan yerleştirdiler. Bu fibermidir ? bu fotoyu internetten aldım aynısı bunların. Ne zaman aktif oluyor bunlar acaba ? ve taahhütümüz var tt ile, fibere geçirirlermi üst paket olarak.
Top Bottom