Arama sonuçları: *

1. Furkan Yanık

Milenicom kullanan arkadaşlar bir bakabilir mi acaba ?

Merhaba şu an türk telekom kullanıyorum 75tl veriyorum güya vaat ettikleri internet 25mbps download 5mbps upload fakat dün girdim baktım 8mbps download 3mbps upload verebiliyor pazartesi günü milenicom un 100mbps download 8mbps upload olan tarifesine geçmeyi düşünüyorum ne gibi işlemler oluyor...
  2. Furkan Yanık

Ailemi milenicom almaya nasıl ikna ederim?

merhaba şu an türk telekom fiber kullanıcısıyım gram memnun değilim günün belirli saatlerinde internet gidiyor youtube,twitchde 720p video izlenmiyor onu geçtim instagramda sayfa bile yenilenmiyor. Türk Telekomdan gerçekten nefret ettim milenicomun paketleri çok avantajlı geldi fakat ailem...
  3. Furkan Yanık

Hangi interneti kullanmalıyım ??

merhaba şu anda türk telekom kullanıcısıyım vaat ettikleri internet hızı 24mbps verdikleri hız 15-16 arası değişiyor hatta ara sıra 8 lere kadar düşüyor gerçekten türk telekom kullandığıma çok pişmanım internette milenicomu gördüm çoğu kişide kullanıyormuş 100mbps download 8mbps upload 110 TL'ye...
  4. Furkan Yanık

Türknet mi türk telekom mu ?

merhaba şu anda türk telekom kullanıcısıyım ve sözleşme sona erdi altyapı olarak kablonet var başka bir şey yok türk telekomdada 24mbps download 8mbps upload hızı alıyorum ama vaat ettikleri hız internetten hız testi yapınca gelmiyor sizce Türknete geçmeli miyim ?
Geri