Arama sonuçları: *

1. LenKys

Su abonelik numarası ile daire numarası öğrenme

Adres değişikliği yapıyorum internet nakil edicem fakat daire numarası bilmiyorum apartman adını girdimde daire numarası bu şekil ve hangisi olduğunu bilmiyorum elimizde fatura yok,su aboneliği numarası ile daire numarası nasıl öğrenebilirmiyim
  2. LenKys

apartmana fibermi gelmiş

böyle türk telekom tarafından bir kutu takılmışta fibermi gelmiş alt yapı sorguda fiber çıkmıyor sorguda 94mps vdsl kullanıyorum aktif olarak
  3. LenKys

Türknet'e zam mı geldi?

arkaşlar sınıfta konuşyordu zam geldi diye eski kullanıcılar hazirana kadar 100 tl devam sonrası 140 tl olucakmış diye bir yerde yazı görmüşler galiba doğrumu acaba yeni kullanıcılarda 140 tl olarak başlıcakmışlar
  4. LenKys

Öneri türk net e neden geçmeliyiz veya geçmemeliyiz

Öncelikle herkeze merhaba bayramınız mübarek olsun Sizlere çevremde ve şahsen türknet kullananan birsi olarak neden geçmemeniz veya geçmeniz gerektini madeler halinde söylicem burda size türk neti övmicem iyi ve kötü yanlarını söylicem. Geçmemeniz için nedenler 1.komşu ile ortak kullanıcak...
  5. LenKys

ALT YAPIM 50 MPS GÖSTERİYOR 75 MPS ALIYORUM

Arkadaşlar merhaba türk netliyim 35 mps lik pakketen 10 tl fark ile 75 mps lik pakete geçmeye karar verdim alt yapım 50 mps destekledi gösteriyor ama şu an 74 mps dowloand 6.34 upload alıyorum nasıl oluyor dünki açtım forumda 50 mps alırım demiştimde 74 alıyorum nasıl bir sistem bu
  6. LenKys

ALT YAPIM 50 MPS DESTEKLİYOR 10 TL FARK İLE 75 MPS YE GEÇMEM MANTIKLIMI

Arkadaşlar merhaba Türk netliyim şu anda 75 tl ye 35 mps dowland 6 mps upload internet kullanıyorum alt yapım 50 mps destekliyor 10 tl fark ile 75 mps lik pakede geçmem mantıklımı sorun olurmu 10 tl fark ile bana 50 mps vermesi vermesi daha mantıklı geliyor sizce ne yapmalıyım yada sorun olurmu...
  7. LenKys

TürkNet referans kodunu nerden girebilirim?

TürkNet ten internet başvurumu yaptım henüz internet kurulum için gelmediler referans kodunu nerden girebilirim online işlemlerden yapamadım bilen varmı.
Top Bottom