Arama sonuçları: *

1. Hasan_Enes

Türk Telekom fiber ne zaman aktif olur ?

Selam arkadaşlar, apartmanıma 29 Mart'ta hem kutu takıldı hem de bağlantısı yapıldı lakin hala daha aktifleşmedi. Ne zaman aktif olur?
  2. Hasan_Enes

Öneri Fiberde GIBIRNet Kullanmak Mantıklımı ?

Merhaba Şuan NetSpeed Kullanıyorum Ve 8 Nisan Gibi Altyapım Fiber Olacak GIBIRNet'te NetSpeed'e Verdiğim Paraya 100/20 Paket Var Ve Bildiğim Kadarı İle GIBIR Ping Konusundada Başarılı Sizce Geçmek Mantıklımı ?
  3. Hasan_Enes

Yardım Fiber ofdk kutusunun yerini biz değiştirebilir miyiz?

Arkadaşlar biz Ofdk'nın yerini değistirebilir miyiz degistirdikten sonra ekip gelip bağlantı yapar mı tekrar değiştirebilir miyiz?
  4. Hasan_Enes

Öneri VDSL2 73 Mbps ISS Önerisi.

Selamlar sizlerden başlaıktada belirttiğim gibi ISS önerisi bekliyorum 150-200 TL civarı ve netspeed-turknet-turktelekom dışında zaten bunları kullandım ve sorun yaşadım. İstanbul'da ikamet etmekteyim.
  5. Hasan_Enes

Yardım TT abonesi olmamam fiber talep edemeyeceğim anlamınamı geliyor !

Selamlar daha öncesinde 12 imzalı fiber dilekçesi verdik iplemediler, sonrasında btk üzerinden şikayette bulundum iplemediler, son olarak bir daha btk üzerinden şikayette bulundum ve bu konuyu açmama sebebiyet veren olay yaşandı. Bu sabah dün açtıgım şikayet doğrultusunda tt tarafından arandım...
  6. Hasan_Enes

Öneri İnternet Servis Sağlayıcısı Önerisi

Selam önerebileceğiniz ISS var mı? Netspeed kullanıyorum 3 ay oldu lakin geceleri hız düşmesi kopmalar yüzünden ISS değiştirmeye karar verdim ne önerirsiniz? En az 10 kişi bağlı oluyor internete. Altyapım VDSL2 73 Mbps. İstanbul'da oturuyorum. Santral mesafem 157 metre. Kullanacağım Modem...
  7. Hasan_Enes

İnternet Kutusu Vs PoyrazNet

İnternet Kutusu Vs PoyrazNet 70 Mbps Vdsl2 altyapim var Hangisi daha iyidir santral mesafem 157 metre
  8. Hasan_Enes

Türk Telekom Fiberi çekmiyor.

Yaklaşık 10 adımlık mesafemde 1 sene once çekilmıs bir fiber kablo var turk telekoma dilekce gonderdik basta o mahallede bise yok demisler detayini bilmiyorum sinra zar zor 2 aya cekicez demisler 3 ay oldu olacak fiberin f si yok ne yapmaliyim.
  9. Hasan_Enes

İstanbul/Esenler VDSL'de Sizce hangi İSS

İstanbul/Esenler VDSL'de Sizce hangi İSS. Hangi İSS daha stabildir ? Turknet Kullaniyorum son zamanlarda sıktı beni bi yavasliyor bi tanim hatasi bi dalgalanma illallah ettim. Turknet disinda hangi iss onerirsiniz. Altyapim VDSL 70 MBPS
  10. Hasan_Enes

Comnet VS Netspeed VS Millenicom VS Gibirnet

Comnet VS Netspeed VS Millenicom VS Gibirnet Sizce hangisi daha iyi Vdsl 73 mbps altyapim var Zyxel vmg3626 t50b modemim var Hangi İss Önerirsiniz Konum İstanbul/Esenler Müşteri hizmetleri ilgili iyi olsun Hattım stabil olsun bi düşüp bi cikmasin. Aradabir valorant cs mc oynuyorum ping...
  11. Hasan_Enes

İstanbul/Esenler VDSL için iss tavsiyesi

İstanbul/Esenler VDSL için iss tavsiyesi istiyorum. türknete geçtim geçmez olaydım kafamı yiyim yorumlarınızı bekliyorum
  12. Hasan_Enes

Başka Operatörden TürkNet'e Geçiş Sürecim

Başka öperatörden TurkNet'e geçiş sürecim. Halihazırda kullandığım operatör: Türk Telekom. Geçiş yapmakta olduğum operatör: TurkNet. Türk Telekom'da kullandığım paket: 16Mbps download - 4 Mbps upload - aldığım değer: 15 Mbps download - 3.7 upload - 5 ms ping. TurkNet'te kullanacağım tarife...
  13. Hasan_Enes

Türknet Altyapısımı Geliyor?

Geçen gün altyapı sorgulama yaptım ve En yakın zamanda adresinizde TurkNet GigaFiber hizmeti sunabileceğiz diye bir yazı vardı.Geliyorsa çalışma ne zaman başlar?
  14. Hasan_Enes

Sizce hangi İSS Kullanılmalı?

Sizce hangi İSS Yorumlarınızı bekliyorum neden seçtiğinizide belirtirseniz daha iyi olur.
  15. Hasan_Enes

TT Fiber Altyapısı İçin İSS önerir misiniz?!

TT Fiber Altyapısı İçin İSS önerir misiniz?!
  16. Hasan_Enes

TT Fiber Altyapı Mahallemden Geçiyor Lakin Apartmana Bağlantı Yapmıyorlar!

TT Fiber Altyapı Mahallemden Geçiyor Lakin Apartmana Bağlantı Yapmıyorlar! Ne yapmam gerek Mail/Dilekçe 1 sorum daha olacak en iyi fiber bağlantısı hangisi gpon vs
  17. Hasan_Enes

Adresime nasıl türknet altyapısı çektirebilirim?

Adresime nasıl türknet altyapısı çektirebilirim? Tek yolu dilekçemi? ücreti varmı?
  18. Hasan_Enes

24 Mbps Fiber İnternet Kullanım Amaçlarım İçin Yeterlimi?

24 Mbps Fiber İnternet Kullanım Amaçlarım İçin Yeterlimi? Bugün TT'den Geldiler Modem Değişti Falan Babam Ayak Üstü Dedi Fiber Gelicekmi Dilekçe Yapmanız Gerekiyor Dedi Sonra 24 Mbps Bağlarız Size Yeter Dedi Sizce Saydığım Şeyler İçin Bu İnternet Yetermi. 4k Film İzlemek (Ailem Filim İzlerken...
  19. Hasan_Enes

İnternet Hızım Düştü Aynı Orantıda Pingimde Düştü

İnternet Hızım Düştü Aynı Orantıda Pingimde Düştü. Bu Aralar İnternetimde Dalgalanmalar Vardı TT Aradık Aradıktan Hemen Sonra 18 Download Değerim 16'ya 4 Olan Uploud Değerim 2'ye Düştü Normalde Testlerde Ping Değerim 35 Çıkıyordu Ne Hikmetse 15'e Düştü. Yarında Bakıma Geleceklermiş Hadi...
  20. Hasan_Enes

Comnet vs TurkNet vs NetSpeed

Comnet vs TurkNet vs NetSpeed İstanbul içerisinde hangisi daha iyi hizmet sunar. Başka ISS varsa önerebilirsiniz.
Geri