Arama sonuçları: *

1. NhympexS

İnternetimi değiştirmelimiyim yardımcı olurmusunuz

Arkadaşlar merhaba şuanda 100 TL Gibi bir fiyata 25 Down 6 Upload alıyorum sınırsız türk telekom fiber Yakın zamanda taahütüm biticek şuanda memnunum ama sizce aynı fiyata başka yerden daha yüksek hız alabilirmiyim.
  2. NhympexS

Başka bir bilgisayar wifi bağlanınca internet çöküyor

Arkadaşlar sorun şu bu 3 gün önce olmaya başladı Evde benim kendi bilgisayarım internete bağlıyken hızım 30 33 mbps download aynı şekilde başka telefonlar bağlıykende hız bu şekilde ama lenovo marka bir bilgisayar var bilgisayar wifi bağlandığı gibi altta tek discord açık bağladığı gibi hız 1 2...
  3. NhympexS

Neden Türk Telekom sevilmiyor?

Arkadaşlar 2 yıldır türk telekom kullanıyorum 2 yıldır sadece 1-2 gün problem yaşamışımdır 30 down 8 up alıyorum şuan pakete 130 tl veriyorum fazla verme sebebim adil kullanım kotasını artırdım neden herkes bu kadar eleştriyor instgramda vs edit eski faturaymış şuan 90 veriyorum.
  4. NhympexS

Türk telekom upload hızlarını 2 Katına çıkardı

Arkadaşlar türk telekom vdsl veya fiber müşterisi iseniz upload hızınızı kontrol ediniz ben 3-4 alıyordum şuan 7-8 Arası değişiyor adsl kullananlar yine üzgün ():
  5. NhympexS

Bu internet ile yayın açılırmı?

https://www.speedtest.net/result/9992086970 Sonuçlat linkde bu internet ile 60 fps yayın açabilirmiyim
Geri