Arama sonuçları: *

1. mutlu pide

Comnet modem veriyor mu?

Veriyor mu? Vermiyorsa Tenda F3 routerım var onu kullanabilir miyim? 1655396048 @alpolojix
  2. mutlu pide

Comnet VDSL hangi modemi veriyor?

Sorum başlıkta.
  3. mutlu pide

Comnet nasıldır?‎‎‎‎‎‎

Birkaç aya komşudan bağımsız internet kullanacağız sonunda. Bu makaleye göre Comnet aradığım tüm kriterleri karşılıyor. Ki aradığım tek kriter düşük ping. Ama yine de ize sormak istedim. Edit: Makaleyi eklemeyi unutmuşum: https://www.technopat.net/sosyal/konu/tarafsizca-tuem-issler.1293369/
  4. mutlu pide

İnternet servis sağlayıcı önerisi

Turk Telekom'dan cidden bıktım 2 yıllık kabus gibi. Bi 720p video açınca İstanbul serverına sahip oyun 1100 ping oluyor o daa oyunun sınırı zaten. Millenicom düşünüyorum ama sizin fikirlerinizi de bekliyorum. @alpolojix / Leroxy
  5. mutlu pide

Altyapı sorgulamada adresim yok

Sokağa kadar gayet iyi gidiyorum apartman no da takılıyorum çünkü benim apartmanım orda yok. Her siteyi denedim hiç birisinde yok. Sadece Türk Telekom'da var o da harita üzerinden seçtiğimiz için. Neden yok?
  6. mutlu pide

Herkes kullandığı internet hakkındaki yorumlarını paylaşsın

Yine meraktan açtığım bir konu daha. Merak ettim işte :p Ayrıca mesajlara bakarak iyi İSS ile kötü İSS'yi de ayırt edebiliriz. İSS: Paket İsmi: Vaat Edilen İndirme Hızı / Verilen İndirme Hızı: Vaat Edilen Yükleme Hızı / Verilen Yükleme Hızı: Oyun İçi Ping Değerleri: Sosyal Medyadaki Hızı...
  7. mutlu pide

Altyapıyla kullanılan internet vs Superbox, Redbox

Madem altyapısız internet var neden altyapıyla olan internet kullanıyoruz? Farkları ne? (Fiyat dışında) Artıları eksileri ne?
  8. mutlu pide

Türk Telekom kafasını biyere mi vurdu?

LAN BU TÜRK TELEKOM DAHA DÜN 3 DOWN 1 UP VERMİYO MUYDU BANA
Geri