Arama sonuçları: *

1. Arda Özdamar

TÜRKNET PC DE HIZ PROBLEMİ

Merhaba bir kaç gün önce türknet internetim bağlandı evde bütün telefonlarda 95/8 hız alıyoruz sorunsuz ama pc de kablolu kablosuz hız hep 25 30 civarı neden acaba destek kaydı açtım tt den ekip gelip kontrol etmiş alt yapıyı sorun yok neden böyle oluyor pc de sorun pc den kaynaklı diye...
  2. Arda Özdamar

TÜRKNET KURYE HIZMETI

Bugun turkneti arayarak başvurumu yaptım telefondaki kişiye özellikle kurye gelsin diye bir şey söylemedim ama online işlemler de kurye gelip belgelerinizi alacak diyor normal de belgeleri kargoyla ücretsiz gönderiliyor bu kurye hizmetinin ekstra bir ücreti var mı varsa nasıl iptal ettiririm
  3. Arda Özdamar

TÜRKNET'E Geçiş Yapıcam Pişman Olurmuyum

Merhaba yeni eve taşıncaz ve 100mbs fiber var yeni türknet aboneliği başlatmak istiyorum pişman olurmuyum müşteri hizmetleri olmaması kafama takıldı ve Eve daha önce hiç internet kurulmadı kurulum ücreti var mı varsa ne kadar Eve ayın 12sinde taşınıcaz ama şimdiden başvurmak istiyorum...
  4. Arda Özdamar

İNTERNET SAĞLAYICI TAVSİYESİ

Şu an türk telekom kullanıyorum ve 100mbs ye geçmek istediğim de benden aylık 190tl istediler bende değiştirmeye karar verdim aklımda hep türknet vardı ama ailem güvenemiyor belli bir yeri yok ve müşteri hizmetleri yok diye bende ikna etmeye çalıştım ama hakkında çok şikayet var diye ikna...
  5. Arda Özdamar

İNTERNET PAKET DEĞİŞİMİ FİKİRLERİNİZE İHTİYACIM VAR

Türk Telekom 16mbs bir paket kullanıyorum 90tl ödüyorum şu an lanet şey yanlışlıkla taahhüt yenilemiştik daha 16ay var bitmesine ve iptal için 1400tl para istediler bende mecbur kullanmaya devam etmek zorundayım ama artık 16 ile kanser olucam bende bari paket yükseltim şu 16ay çile çekmiyim...
  6. Arda Özdamar

PORT YOK SORUNU NASIL ÇÖZÜLÜR

10 yılıdır aynı binada yaşıyoruz o yüzden daha önce hiç başımıza port yok sorunu gelmedi ama yakın zamanda şu an oturduğumuz binanın karşı caddesine taşıncaz yani mahalle olarak aynı ama bugün o evin açık adresinden sorgulama yaptığım da bütün internet sağlayıcılarında aynı uyarı verdi port yok...
Top Bottom