Arama sonuçları: *

1. Qzer

millenicom dan ne zaman çıkış yapabilirim

Millenicoma bu ay giriş yaptım, en erken ne zaman çıkış yapabilirim, memnun kalmadım.
  2. Qzer

Millenicom bağlantı kopmaları

Millenicom her gün belirli aralıklarla kopma olabiliyor. 5 dk içinde geri gelebiliyor. Sizde de oluyor mu? Türk Telekom alt yapısından alıyorum interneti. Aboneliğim Türk Telekom ken böyle şeyler olmuyor du.
  3. Qzer

Millenicom'un her türlü modem kullanım parası alması

Millenicom şahsi modem de taksam, aylık modem ücreti ödeyeceğimi söyledi. Başına gelen varmı? Ne yapabilirim.
  4. Qzer

Başvuru davet kodunu söylemeyi unuttum.

millenicoma başvuru yaptım, arkadaşımın davet kodunu söylemeyi unuttum, internet aktif olduktan sonra kodu aktif edebilirmiyim ?
  5. Qzer

TT paketleri nasıl ?

Mobil programda bu fiyatları gördüm sizce nasıl ?
  6. Qzer

TT modem iade etme !

TT dan millenicoma geçerken TT verdiği modemi iade etmesem ne olur ? Acaba modemi unuturlar mı ?
  7. Qzer

Türk telekom dan çıkma süreci !

Türk telekom dan çıkmadan başka firmaya başvursam onlar benim yerime çıkış işlemini yaparlar mı ?
  8. Qzer

Ucuz TT 35mps internet kullanan varmı ?

Türk telekom da olup 35 mps interneti ucuz kullanan varmı ? Ben aradıgımda en ucuz 114 tl fiyat çektiler.
  9. Qzer

Türk Telekom çıkarken modem iadesi !!!

Türk Telekom dan çıkarken verdikleri fiber modemini nereye iade etmemiz lazım ?
  10. Qzer

Millenicoma geçiş süreci

Ben şuan türk telekom kullanmaktayım. Millenicoma geçince, Türk telekomun verdigi modemi ne yapmam gerek ?
  11. Qzer

TürkTelekom dan Millenicom'a geçiş nasıl yapılır ?

Hali hazırda Türk Telekom internetini kullanıyorum. Millenicom'a geçmeyi düşünüyorum. Millenicom'a geçmeden önce hazır kullandığım interneti kapatmam mı gerekiyor ? Tahahüt bitmesine 5-6 ay var, bunu Millenicom kapatır mı ?
Top Bottom