Arama sonuçları: *

1. lia shine

Superonline İP Adresi değiştirme ücretli mi?

GTA V online giremiyorum ve ip adresimi değiştirmem gerekiyormuş sanırım. Bunu nasıl yapabilirim? Ya da müşteri hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde yapabiliyor muyum?
  2. lia shine

Turkcell Fiber Kutusu Koymuyor

Altyapımızda 100 mbps vdsl hat var ama 2022 yazında superonline kendi altyapısını döşedi ve 5 6 ay sonra kutu koymak içi yönetici imzası istediler ama biz o zaman istemedik gerekmediğini düşünerek. (Daha doğrusu babam istemedi). Şimdi gelen türknet zamlarıyla binaya fiber kutusu koydurtmak...
  3. lia shine

Bina yöneticisi fiber bağlanmasına izin vermiyor.

Aslında bina yöneticisi değil babam izin vermiyor :D Daha doğrusu biz yöneticiyiz. Sanırsam mayıs ortalarında fiber döşenmeye başlandı ve bundan 5 6 gün önce superonline yetkilisi kapımızı çaldı yönetici izni lazım dedi ama babam evde yoktu. Numarasını verdim konuştular ama bir türlü onay...
  4. lia shine

Hat değerlerim iyi mi ?

Hat değerlerim iyi mi ? Türknet 100 mbps vdsl paket kullanıyorum.
  5. lia shine

Altyapım FTTB mi FTTH mi ?

Normalde şuan Türknet 100 mbps vdsl kullanabiliyorum maksimum, geçen hafta kepçeler falan geldi sordum ne çalışması fiber altyapı çalışması dediler ne zaman gelir diye sorduğumda 2 3 ay sürer dedi. Ama FTTB mi FTTH mi anlayamadım. Her binanın önüne kare delikler açtılar hepsinin üstünde İBB F/O...
  6. lia shine

Vdsl Kullanıyorum Ama Adsl paketi tanımlandı.

Yaklaşık 3 4 gün önce Türknete başvuru yaptık, şuan TTNET 50mbps down 7-8 up paketini kullanıyoruz. Duyduğuma göre 24 mbps downloaddan fazlasını alabilmek için vdsl kullanmamız gerekiyormuş. Yani şuan kablolu bağlantıyla 50 55 mbps alıyorsam vdslli olmam gerekiyor. Ama telefonda bize denilen şu...
  7. lia shine

Türknet ile alakalı sorularım

Yaklaşık 2 3 gün önce telefondan babamla türknete başvuru yaptık, şuanda 50 mbps down 7 upload paketini kullanıyorum. Şimdi şöyle ki 50 mbps aldığıma göre vdsl portunda olmam gerektiğini biliyorum, fakat binamda boş port kalmamış ve bize denilen şu ki "Binanızda boş port yok, sizi adsl 16 mbps...
Top Bottom