Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Atlantis Net İnternet Sağlayıcı Rezilliği ve Terbiyesizliği

Merhaba arkadaşlar, sizlere tüm müşterilerini 1 haftadır mağdur eden ve üzerine pişkin açıklama yapan bir sağlayıcı paylaşacağım. Ne olduğunu siz de bilin. Bu internet sağlayıcısına yıl başından beri aboneyim, 1000/1000 paketine sahibim ve ilk günden beri hiçbir sorun peşimi bırakmadı...
  2. Hudzell

Gerçek yükleme hızımın farklı olduğuna nasıl ikna ederim?

Yeni internet sağlayıcısına geçtim indirme hızında sıkıntı yok yükleme hızına vaatleri 1000 mbps olmasına rağmen bir dosya yükleme işleminde maks 10-20 mbps alıyorum. Daha şimdi bir ekip geldi ve modemi değişti ama durum aynı kendilerine anlattım ama bana teknikle görüşmemi söylediler. Teknik...
  3. Hudzell

Yasaklı sitelere VPN'siz girmek yasal mı ?

İnternet sağlayıcımı değiştirdim. Şuan Roblox ve Discord'a VPN'siz girebildiğimi fark ettim. Bunun beraberinde BTK tarafından engellenen yetişkin içerikli siteler ve daha fazlası ne varsa girebildiğimi fark ettim. VPN'siz girmek bir sıkıntı yaratır mı ?
  4. Hudzell

1000 mbps internet wifide 100 mbps veriyor

Bunun bir ayarı mı var bilmiyorum daha yeni Atlantis'e geçtim. Aynı internet arkadaşımda da mevcut onlar varolan hızı alırken ben şuan telefonda 100 mbps alıyorum. PCde test yapınca 1 gigabit hızı alabiliyorum ama telefonda niye böyle oluyor bunu nasıl çözebilirim ? 5 ghz bağlantı ile wifi...
  5. Hudzell

Taahhüt iptal edip ceza bedelini iade almak ?

2 yıllık taahhütler yasal değil diye biliyorum. Türk telekom'da 1 yıl 6. ayımız. Fiyatına göre aldığım hizmet berbat. Burada farklı bir altyapı var ona geçmeyi düşünüyorum. THH ye başvurup ücret iadesini alabilir miyim? TT de 50 mbps 250 TL Atlantis'de 1000 mbps 350 TL. Saçma hani. 1734176714...
  6. Hudzell

Atlantis kurulum yapmıyor

Herhangi bir ücret ödemedim eve modem kurdular altyapı yüzünden internete erişemiyorum 7 gün önce 7 iş günü içinde yaparız dediler her gün arıyorum hala ertesi güne kaydırıyolar. Ne yapmam lazım iptal etmek istemiyorum hızı yüksek diye sorunu nasıl çözerim ?
  7. Hudzell

6 upload ile hangi çözünürlükte yayın yapılır ?

dostlar 6 upload ile hangi çözünürlükte kaç fps ve kaç bitrate ile yayın yapabilirim ?
  8. Hudzell

Türk Telekom 24 MBPS Paketim var ancak 104 MBPS görüyorum :D?

Dostlar bu sabah internetim 9 sularında gitmişti ve daha yeni geldi ben de dosya indirmeye başlayayım dedim normalde mega.nz'de saniyede 2.5 hızında indirirken şu an kesinti sonrası saniyede 10 indirme hızı almaya başladım yer yer bu hız 13 lere çıkıyor 13 x 8'den yaklaşık 104 mbps hız almış...
Geri