Arama sonuçları: *

1. Mehmet

Öneri İnernet SS. ÖNERİSİ 300-350TL

Dostlar yaklaşık 3 senedir MİLLENİCOM kullanıyorum ve yaklaşık 4-5 gündür bağlantı sorunları yaşıyorum artık bıktım. Karşımızda muhattap bulabileceğimiz ve kendi ücretsiz servisi olan bir iss arıyoruz. Tavsiyeleriniz nelerdir. Bütçe 300-350tl alyapı max 75mbps ancak bini içi kablolama eski...
  2. Mehmet

Öneri Altyapı desteğinden fazla internet kullanmak

Dostlar altyapım 76mbps destekliyor. Yaklaşık 20 gün sonra Millenicom geçeceğiz ve Millenicom bana isterseniz 100mbps paket de verebiliriz dedi. Çok fazla kesinti olur mu? Ne gibi sorunlarla karşılaşırım?
  3. Mehmet

Türknet arıza süreci nasıldır?

Dostlar Millenicom geçeceğim ancak Millenicom bana 110TL 50MBPS verirken. Türknet 95TL 75mbps veriyor. Ancak Türknet'de müşteri hizmetleri açısından çok sıkıntı olduğunu duydum. Daha önce sorun yaşayan varsa bana süreç hakkında bilgi verir misiniz?
  4. Mehmet

SüperOnline vs Millenicom?

Dostlar tahhütümüzün bitmesine 1 aydan az bir süre kaldı. Aklımda Millenicom var ancak SüperOnline paketlerine baktığımda fiyatların aşırı uçuk olmadığını gördüm. Altyapım 76mbps destekliyor. Sizce hangisini almalıyım? Düşündüğüm paketler...
  5. Mehmet

Öneri Sizce Netspeed Alınır mı?

Dostlar altyapım 76mbps destekliyor. Netspeed alınır mı? Kullanan var mı? Bu paketi düşünüyorum. https://netspeed.com.tr/kampanyalar/speed-pro-75-kampanyasi/
  6. Mehmet

Türk Telekom mu yoksa Millenicom mu?

Arkadaşlar yaklaşık 6-7 senedir Türk Telekom kullanıyorum. Müşteri hizmetlerinden gerçekten memnunum. Bir kaç sorun dışında çok güzel ilgileniyorlar. Tahhütümün bitmesine az kaldı ve İSS arıyorum. Altyapım 75mbps kadar destekliyor. Aslında Millenicom ile TT arasında kaldım. Millenicom bana...
  7. Mehmet

Netspeed VDSL Alınır mı?

Arkadaşlar bu pakete geçmeyi düşünüyorum sizce müşteri hizmetleri ve verdikleri hizmet nasıl? https://netspeed.com.tr/kampanyalar/speed-pro-75-kampanyasi/#1569606994739-2f15ffbc-c912
  8. Mehmet

Millenicom Alınır mı? Dolandırıcı mı?

. Millenicom güvenilri mi? Kullanan var ise önerir misiniz?
  9. Mehmet

TurkNet mi Millenicom'mu Tercih Etmeliyim?

Arkadaşlar Alt tarafta iki farklı firmadan paket detaylarını ve altyapı durumumu görüyorsunuz. Sizce hangisi daha iyi? İki firmadan da 100mbps paket alacağım.
  10. Mehmet

Vodafone Evde İnternet VS Millenicom

Arkadaşlar Sizce hangisi daha iyi? Soru başlıkta.
  11. Mehmet

Millenicom vs Netspeed

Arkadaşlar Altyapım 76mbps destekliyor. Sizce Millenicom 100mbit paket mi netspeed 75mbit paket mi Alayım. Sizce hangisi müşteri hizmetleri yönünden ve diğer yönlerden daha iyi.
  12. Mehmet

Mükemmel 24 mbit internetim nasıl :D

Ne düşünüyorsunuz uploadım yüksek olsun diye geçtim vdsl'ye ama geçtikten 20 gün sonraki halim :D
  13. Mehmet

3 upload yayın ayarları

Arkadaşlar internetim bu şekilde Obs ayarlarımı ise bu şekilde yaptım. Offline oyun oynayacağım. bu ayarlar ile birlikte rahat yayın yaparmıyım bir de başka bir kişi evde instagrama felen girermi yayın yaparken.
  14. Mehmet

720P YAYIN

Arkadaşlar bu internet ile bana ping çıkmayacak şekilde obs en iyi yayın ayarları nedir? Youtube canlı yayını olacak.
  15. Mehmet

Turk Telekom upload hızları!

Arkadaşlar türk telekom upload hızları ne zaman eskiye dönecek ya da böyle kalır mı?
  16. Mehmet

24mbit upload hızı

Arkadaslar Türk Telekom 24mbit internette upload hızı kaç.
  17. Mehmet

TürkNet müşteri hizmetleri nasıl?

TürkNet'e geçmek istiyorum ancak kafamı karıştıran tek bir soru var müşteri hizmetleri nasıl? Arıza kaydı bırakdığımda hızlı bir şekilde geri dönüş yapıyorlar mı? Kısacası siz TürkNet müşteri hizmetlerinden memnun musunuz?
Geri