Arama sonuçları: *

1. CesarVialpando

Türk Telekom İnterneti Çıldırtıyor

İnternet şu an 100mbps. Ama 100mbps ile uzaktan yakından alakası yok. Şöyle anlatayım. Mesela tarayıcıda bir sekmede Youtube, diğer sekmede Instagram açmaya çalışıyorum. Instagram açılıyor, ama Youtube sürekli yüklenmeye çalışıyor ama yüklenmiyor. Az önce de aynısı başıma geldi. Tam 4 dakika...
  2. CesarVialpando

Türk Telekom Modemde DSL Işığı Yanıp Sönüyor

Bu Türk Telekom beni sinirden deliye döndürecek. Bu yıl nereden baksan 2.5 ay internetsiz kaldık. Bu da yetmezmiş gibi bir de geçen hafta perşembe günü gelen internet 3 gün sonra tekrar kesildi. Olay şöyle oldu. Bir iş için şarteli kapatmamız gerekti. Şarteli kapattık, tekrar açtık. Fakat...
  3. CesarVialpando

Türk Telekom Arıza Kaydı Oluşturma Süreci

Merhabalar. Belki beni forumda Türk Telekom'dan yakınırken görmüşsünüzdür. Aradığımızda internetin gelmesi için bize 1 hafta beklememiz gerektiğini söylediler. Ben de bunun üzerine arıza kaydı oluşturmaya karar verdim. Bu süreç nasıl işler? Eğer ben bu kaydı oluşturursam bu 1 haftalık süreyi...
  4. CesarVialpando

Türk Telekom'dan Vazgeçersem Cayma Bedeli Öder Miyim?

Tam bir aydır çektiğim bu rezil internete daha fazla dayanamayacağım. Kendileri canları sıkıldıkça interneti kesiyorlar. Ve bugün aradığımızda internetin bir hafta sonra geleceğini söylediler. Bu ilk de değil ayrıca. Biliyorsunuz ki Ocak ayında bir yasa çıktı. Eğer ben Türk Telekom'dan vazgeçip...
  5. CesarVialpando

Türk Telekom İnternetini Sakın Almayın ve Kullanmayın!

Öncelikle bu bir tavsiye yazısıdır. Alıp veya almamak sizin hür iradeniz. Ama bana soracak olursanız ben uzak durun derim. Bu lanet interneti 10 aydır kullanıyorum. Ama bu Ocak ayı içinde beni öyle bir delirtti ki... Sorunlar 30 Aralık'ta başladı. İnternet kesildi ve müşteri hizmetlerini...
Geri