Arama sonuçları: *

1. AhmetN

Fiber İnternet Önerisi

Az önce Türk telekomdan altyapımı sorguladığımda fiber internetin geldiğini gördüm. Aktif olarak türknet(100 mbit) kullanıyorum ama gigafiberin adresimde olmadığını söylüyor. Sizin öneriebileceğiniz fiber internet sağlayıcısı tavsiyeniz var mı?
  2. AhmetN

Binama fiber kutusu geldi ne yapmalıyım?

TT yetkilileri tarafından binama fiber kutu geldi. Aktif olarak TurkNet kullanıyorum. Tarifemi fiber yapmak için nasıl bir yol izlemeliyim? TurkNet'e mesaj attığımda iş akışı bulunmuyor gibisinden bir şey dediler. Fiber nasıl geçebilirim?
  3. AhmetN

Comnet Nasıldır? Kullanan var mı

Fiyatlarının ucuz olması ve 12 ay taahhüt yapması sebebiyle comnet almayı düşünüyorum. Kullananlar önerir mi? Vaat ettiği hızı veriyor mu?
  4. AhmetN

Millenicom'a geçiş yaptım ama aklım karışık

Az önce millenicoma başvuru yaptım ve birkaç gün içinde gelceklerini söylediler. Ama benim aklım hala karışık. TürkNette sıfır sıkıntı ile 4 yıl kullandım. Dün internet yavaş diye şikayet oluşturdum aradan 20 saat geçtikten sonra yani bugün görevli geldi düzeltip gitti. Bu hızı gerçekten memnun...
  5. AhmetN

Adresimde Altyapı Sorgulama Yapamıyorum

Millenicom ve Netspeed'in internet sitesinde denedim ama olmuyor. Binayı seçince kapı numarası gelmiyor. Netspeed'de "null" yazıyor, Millenicom'da hiçbir şey yok. Ancak şuan da evimde internet bağlı. Sadece alabileceğim maksimum hızı öğrenmek istiyorum ki ona göre paket alayım. Aktif olarak...
  6. AhmetN

F@tih İnternet İçin Hızlı VPN Önerisi

Akıllı tahtada gayet güzel bir şekilde 720p video izleyebiliyorken cepte 480p bile donuyor. Bunun için hızlı bir VPN önerir misiniz? Veya interneti hızlandırmak için ne yapmalıyım?
  7. AhmetN

Ev İnterneti Önerisi

Acil ev interneti önerisi gerek. En fazla aylık 95-100 TL. Müşteri hizmetleri aradı.
  8. AhmetN

Superonline Nasıldır?

Şuanda Türknet kullanıyorum hızı her hafta yavaşlıyor bende superonline a geçmeyi düşünüyorum kullananllar memnun mu?
  9. AhmetN

Türk Telekom Faturasız Hat

Türk Telekom faturasız hattım 1.5 ay oldu nerdeys acaba Turkcell'e geçebilir miyim? Tahahhüt, cayma bedeli vb. olur mu?
  10. AhmetN

Ev İnterneti Önerisi

Dostlar 90TL'ye kadar sağlam bir ev interneti arıyorum. Şu anda Türknet kullanıyorum 8 download ve 5 upload alıyordu bulunduğum yerden fiber yok. Daha hızlı internet önerileriniz nedir
Top Bottom