Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

Türk Telekom Cayma Bedeli Yansıtıyor

İyi akşamlar. Türk Telekom ev internetimiz 4 Kasım'da son buluyor. Daha sonrasında taahhütümüz bitecek. Arayıp yeni abonelik ve taahhüt oluşturmadığımızda ne olacağını sorduğum zaman taahhütsüz internet kullanımınız devam eder diyorlar. Aboneliğimi iptal ettirmek istediğimde cayma bedeli...
  2. lerensavasl

Netspeed Geçilir mi? İyi midir?

Arkadaşlar taahhütsüz İSS arıyorum. Netspeed nasıldır? İyi kötü tüm yaşadıklarınızı söylerseniz sevinirim. Bir ton konu var ama fikir birliği hiç yok. Memnun olan dümdüz memnunum yazıyor, memnun olmayan gerekçelerini yazıyor bu sefer sanki memnun olmamak daha olasıymış gibi oluyor. Tüm açılardan...
  3. lerensavasl

En uygun İnternet Sağlayıcısı Kimdir?

Öğrenci evine dümenden internet bağlatmayı düşünüyoruz. Aşırı pahalı bir şey olmasını da istemiyoruz. Hemen hemen bildiğim bir çok sağlayıcıyla telefon görüşmesi yapmaya çalışıcam ama müşteri olarak siz hangi sağlayıcıyı önerirsiniz? Nasıl hızlara ne kadar para veriyorsunuz? Uygun fiyatlı hangi...
  4. lerensavasl

TTNET'ten Taahhütlü Çıkmak

Arkadaşlar iyi günler. Ben TTNET kullanıcısıyım. Bundan 5 ay önce ben taahhütüm son buluyor diye farklı internet sağlayıcılarını araştırırken peder imzayı TTNET'le çaktı ve 2 yıl taahhüte ayda 95 liraya 24 Mbps internet sunuyor. Ancak benim evime gelebilen Max 13 Mbps olduğu için ben ortalama 10...
  5. lerensavasl

İyi Bulduğunuz ve Uygun Fiyatlı İnternet Sağlayıcılar Neler?

Merhaba arkadaşlar. Ben TTNET kullanıcısıyım ve yakında sözleşmem bitiyor. Ya yenisine imza atacağım ya da TTNET'i kapatıp farklı bir internet sağlayıcısına başvuracağım. Açıkçası TTNET'ten pek memnun değilim. Sizin önerdiğiniz ve memnun kaldığınız firmaları merak ediyorum açıkçası. Bu megabit...
Geri