Arama sonuçları: *

1. marilyn

Yardım Vdsl internet sağlayicisi önerisi (aksaray)

Merhaba vdsl internet için en iyi sağlayıcı hangisi f/p konusunda türknet ve millenicom en uygunu ama hangisi daha iyi karar veremedim kullananlar yardimci olabilir mi Altyapis 62 down 15 up gosteriyor
  2. marilyn

Sonunda Fiber İnternet Geldi Ancak Geçemiyorum

15 katrilyon yıl sonra alt sokaktan fiber çektiler ama fibere geçemiyorum çünkü türj telekomun taahhütü var 2021/9/17 de bitiyor normalde bu ay bitecekti ama 6 ay çiftlikte kaldığımız için dondurduk taahhütde 6 ay uzadı arayıp sorduğumda cayma bedeli yaklaşık 300 tl diye söyledi ama bu cayma...
  3. marilyn

Yardım millenicom nasıldır .

daha altyapı gözükmediği için bağaltamıyorum ama 2-3 haftaya fiber altyapım aktif olacak acaba millenicom nasıldır türk telekomdan geçeceğim 110 tl olan paketine önerir misiniz? sıkıntı yaşayan oldumu ? 1610692448 türknet ab diye önermeyin ne destek ekibi var nede bir şeyi internet giderse...
  4. marilyn

sonunda fibere kavuşacağım

bu gün türktelekom geldi ve fiber bağlatacaklarını söylediler aşşağı sokakta fiber kutusu vardı ve sokaktakiler çok istediği için herkesin evine alt sokaktan fiber geliyor 1:ben adsl kullanıcısıyım fiber geldiğinde paket değişimi ne kadar tutar ? birde modem falan bizmi alıcaz nasıl olacak...
  5. marilyn

İnternet alyapıları yenilensin

İnternet altyapısı yok çopu evin altyapısı yok yada adsl kullanıyor twitterde #internetaltyapısıyenilensin tagı ile paylaşım yapın yenilensin yeteri kadar içerik üreticiside üstlerine gider ise birşeyler yapabilirler bence 0.5 upload alıyorum var kamera açtığımda downloadım düşüyor yada...
  6. marilyn

Yardım Nasıl altyapı getirtilir

Başlıktada olduğu gibi taşınmak zorunda kaldık ve altyapı yok haliyle bizim ev internetide 180 gün beklemeye alındı taahhüt aşmadan kapatılacak dendi 180 günün sonunda. altyapı gelirse interneti bağlıyacağız dendi gelmez ise iptal edilecekmiş şimdi konumuza gelelim benim ebada canlı derslerim...
  7. marilyn

Yardım Türk Telekom internet taşitma

tasindigimizdan interneti tasiticaz ama müşteri hizmetlerinden ulaşamıyoruz yardım edin
Top Bottom