Arama sonuçları: *

1. RGB Delisi

İnternet paketi bittiği halde WhatsApp çalışıyor

Arkadaşımın internet paketi bitti lâkin wp ve TT uygullaması halâ çalışıyor. Bana mesaj vs. gönderebiliyor. Sebebi nedir acaba. Wp sınırsız gibi bir özellik de yok pakette.
  2. RGB Delisi

Millenicom davet kodu verecek olan var mı ?

Millenicoma geçeceğim. Fiyatı cazip geldi. Türknet 700tl oldu. Peşin ödemeyeceğiz diye 500tl 12 ay peşin fırsatını kullanmadık. Millenicom çok cazip geldi. Komşumuz da kullanıyor memnun bayağı. Geçiş yapacağım. Kod lazım. Bekliyorum.
  3. RGB Delisi

TT fiber altyapı internet sağlayıcısı önerisi.

Anlık Türknet kullanıyorum. Zam geldiğinden firma değiştireceğim. Çok fazla alternatif var. İnterneti telefon ve televizyonda kullanacağım. Ne önerirsiniz? Comnet ve gibirnet çok uygun geldi. Ucuz etin yahnisi yavan olur demişler. Netspeed var şu an aklımda. Değerli düşüncelerinizi bekliyorum.
  4. RGB Delisi

Türknet'ten çıkıyorum. Hangi sağlayıcıya geçmeliyim?

Merhabalar. Türknet dün 170 bu günde fiyatı 180TL yaptığı için yeni sağlayıcıya geçme kararı aldım. Altyapım TT fiber 100mbps. Şu an Netspeed'e geçmeyi düşünüyorum. Siz ne önerirsiniz? Ek olarak Comnet-Gibirnet nasıldır? Gibirnet kullanan bir tanıdığım oyunlarda 10-11 arası pinglerin vasat...
  5. RGB Delisi

TT fiber 16/4 ten Türknet 100/8e geçtim değerler nasıl?

Merhabalar. Altyapım Fiber 100/8. 22 ay boyunca TT 16/4 kullandım. 2 ay kala Türknet’e geçiş sağladım. Cayma bedelini vs. Onlar karşıladı. 100tl internet+10 TL telefon ile toplam 110 TL ödüyorum. Aşağıya değerleri vs. Koyuyorum. Kurulum vs. Olmadı. 10dk internet gitti. Geldiğinde Türknet aradı...
  6. RGB Delisi

Huawei GT2 E-Sim destekliyor mu?

Huawei GT2 E-Sim destekliyor mu?
  7. RGB Delisi

Hangi İnternet Sağlayıcısını Kullanıyorsun ?

Şahsen TT16/4 kullanıyorum. Mart'ta Taahüt bitiyor Fiber gelmiş 100mbps. Az kaldı.
  8. RGB Delisi

Valorant Cat 6 27-28-29 ping fazla mı ?

Valorant'ta Cat 6 ile 27-28-29 ping fazla mı ? Şanlıurfa'dayım. Sunucu İstanbul'da. Uzaklıktan dolayı olabilir mi ? TT 16/4 Kullanıyorum.
  9. RGB Delisi

TT ethernet cat5e internet hız değerlerim nasıl

Paketim 16Mbps Downland /4mbps Upload. Hız değerlerim nasıl ?
  10. RGB Delisi

Öneri İnterneti odadan odaya taşıma

İnternet oturma odasında. Ama PC benim odamda. Ne yapabilirim. Genelde oyun oynayacağım. Tavsiyeleriniz neler
  11. RGB Delisi

Türk Telekom taahhütten caymak

Merhabalar.Ben Türk Telekom müşterisiyim. 24 ay taahhütlü 16mbps int ye aylık 85 lira ödüyorum. İlk 12 ayım doldu birdahaki ay 13. Aya girmiş olacağım. Ancak internetimi iptal ettirip Türknet e geçmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla 12 ayı geçen İnternetler taahhüt süresine bakılmadan ücretsiz bir...
Geri