Arama sonuçları: *

1. Ali_

çok pingim oluyor ne yapmalıyım

arkadaşlar interneti çok kişi kullanıyor, o sebepten pingim oluyor sanıyordum fakat az kullanan oluncada aynı, korona belası çıkana kadar ping nedir bilmezdim hiç ping olmuyordu ,korona başladı internete bişey oldu oyun oynatmıyor mesela valoranttan 1 2 tane gördüğüm en yüksek pinglerin ss...
  2. Ali_

dowload uploadı etkilermi?

Selamun aleyküm arkadaşlar ben upload yaparken dowload hızım etkilenirmim yani drive ye dosya upload ederken oyun oynucam bişi yapıcam mesela etkilenirmi fps falan?
  3. Ali_

Yardım internet operatörlerinin arasında neden bu kadar fark var yardım?

Selamun aleyküm arkadaşlar ben şu türkcell süper online kullanıyorum 12 mbs lik paketi 90 95 tl ödüyoruz ama arkadaşım türk telekomun 35 mbslik internetini 95 100 tl ye bağlattı neden aynı fiyata 2 firma çok uç yani çok zıt mbs ler veriyor ve bu fiber nedir daha hızlı olduğunu biliyorum fakat...
  4. Ali_

İnternet tarifeme nerden bakabilirim?

Selamun aleyküm arkadaşlar ben türkcell süperonline 12 mbs internet kullanıyorum diye biliyorum biz bağlatırken ordaki adam öyle demişti ama uploadı bilmiyorum benim tarifemi görebileceğim bir yer varmıdır mesela telefonda bir tarifeye girince uygulamasından bakıyoruz tarifeye peki bu wifida...
Top Bottom