Arama sonuçları: *

1. D

Vodofone yanımda 7000 şifre göndermiyor

Birkaç gündür deniyorum ama 7000 e attığım S mesajına cevap gelmiyor şifre gelmediği için giremiyorumda
  2. D

😡Fiber Altyapıda Millenicom Önermeyin.😡

(Yazılarımda o millenicomun malum taahhütlü 70 liralık paketlerini yoksayıyorum çünkü hangi firma olursa olsun taahhütlü internet alınmaz arkadaşlar taahhüt köleliktir) Evet Doğru duydunuz fiber altyapı varken millenicom almak anlamsız arkadaşlar nedenmi mantıksız Çünkü Millenicomda 100mbps...
  3. D

Donanım arşivi Forum İnternet Hızlarını Paylaşıyor (ANKET)

ilk resim benden böyle etkinlikleri yapmayı seviyorum mesajınıza hangi ISS kullandığınızı yazmayı unutmayın Türknet (altyapı tt fiber optik)
  4. D

Türk net'e Geçtim Hızlar mükemmel

valla arkadaşlar anlatcak çok bir şey yok türknete geçtim bir kaç gün internetsiz kaldım geçiş problemleri klasik ama karşılaştığım tablo çok tuhaf pingler milleni den 2 3 fazla olsada hızlar çok iyi ve bunu 2.4ghz wifi ile şu berbat zyxel modem ile alıyorum inanılmaz :d
  5. D

Taahütsüz internet kullanıyorum canım istediği zaman çıkabilirmiyim

sadece kurulum ücretinin taksitlerinide ödedikten sonra millenicom 35 mbps internetten direk çıkablirmiyim (taahütsüz versiyon) çıkmak istememin sebebi türknet aynı fiyata altyapımda 100mbps fiber internet sunuyor onu kullanmak istiyorum yoksa millenicom gayet başarılı
Top Bottom