Arama sonuçları: *

1. grimlex

Hiç İnternet Olmayan Eve İnternet Bağlatma

Arkadaşlar ananemin evine internet bağlatacağız.Evde hiç kablo yok müstakil ev.Kablo direği var oradan kablo çekilmesi gerek.Ben comnet'e başvurmayı düşünüyorum acaba bu bağlantı işi nasıl olacak ekiplerin mi gelmesi gerekiyor yoksa bi elektrikçi çağırsak direkten çekebiliyor mu
  2. grimlex

Hizmetim Kısıtlandı Kapandı

İnternet faturamı kartımda para olmadığı için yarın yatıracaktım.Son ödeme tarihi 23 mart .24 mart oldu ve az önce saat 2 ye gelirken internetim kesildi.Neden böyle bir şey oldu i.Sitesinde yazıyor 10 gün geçerse keseriz diyor ama direkt gitti.Bence saçmalık.Açma parası alırlar mı acaba onu...
  3. grimlex

TÜRKNET ADIYLA DİJİTÜRK DOLANDIRICILIK

Selam dostlar bugün akrabamı aramışlar işte 100 tl ödüyorsunuz 30 tlsi btk ya gidiyor gitmesin o fiyata dijitürk alın falan demişler bana sordular dedim ne alaka falan baktım harbi dolandırıcı çıktılar böyle şeylere inanmayın dostlar bir uyarı olsun.Benim merak ettiğim türknete 1 ay bile olmadı...
  4. grimlex

Türktelekom'dan Türknet'e Geçiş Yardım

Dostlar selamlar türktelekom 2 senelik tahütlü tarifemiz vardı.Ayın 7 veya 8'inde son.Son faturayıda ödedik.Ben az önce türknet'e başvuru yaptım aklımda bazı sorular var cevaplarsanız sevinirim.Öncelikle sistemde kurye evinize gelip belgeleri imzalatacak diyor ben ilk defa böyle bir şe duydum...
  5. grimlex

türknet başvuru sorunu yardım

dostlar selamlar geçen haftalarda konu açmıştım.Arkadaşım için türknete başvuru yapacağız fakat şuan türktelekomun bitimine 8 gün var şuan yapsak mı yoksa son 4 gün kala mı yapsak bence değişen bir şey olmazda bir sorayım dedim türknete sordum maile dönmediler o yüzden bir bilgi alamadım.
  6. grimlex

Türknet Geçiş Yardım

Dostlar selamlar kuzenim türknet'e geçiş yapıcak.Fakat şuanda türktelekom tahütünün bitmesine 14-15 gün var.Online olarakta iş yapmakta o yüzden internetin fazla süre kesilmemesi gerekiyor.O yüzden direkt başvuru yapıp işleri türknete yaptıracaz.Fakat şuan dediğim gibi daha 15 gün var biz...
  7. grimlex

Türkiyenin Her Yerine Fiber Geliyor

Hadi inşallah
Top Bottom