Arama sonuçları: *

1. Gerçek Walter White

VodofoneNet 68 TL'lik paket

Annemi VodofoneNet'ten arayıp 68 liralık bir paket önermişler,annemde kabul etmiş. İnternette 68 liralık bi paket göremedim.Kullanan veya bilen varsa içeriğini yazabilir mi?
  2. Gerçek Walter White

ADSL için hangi internet sağlayıcı iyidir?

Aklımda TürkTelekom var ADSL olduğu için sıkıntı çıkarır mı? altyapı 15Mbps destekliyor. Port ile mesadefe 1300Metre,evimizin yakınlarında bir internet santrali var acaba oraya geçebilir miyiz?
  3. Gerçek Walter White

Türk Telekom Altyapı Çalışması Hakkında

Türk Telekom oturduğum ilçeye altyapı çalışması başlatmış,ama etkilenecek bölge boş bırakılmış.Tüm altyapılar mı iyileştirilecek?
  4. Gerçek Walter White

15 mbps Sıkıntı Çıkarmayacak İnternet Sağlayıcısı

15 mbps altyapımız var tek isteğim sözleşmedeki hızı genel olarak sıkıntısız bir şekilde vermesi ne önerirsiniz?
  5. Gerçek Walter White

türknet alınır mı? altyapımız var

arkadaşlar 100 e kadar vericez diyorlar ama altyapımız 15 destekliyor acaba artar mı?
  6. Gerçek Walter White

internet sağlayıcı önerisi

şuanda vodofone kullanıyoruz sözleşmediki hızı bilmiyorum ama eskiden 4-5 alıyorduk şuan 1'in üstüne çıkmıyor değiştirmek istiyoruz altapımız 15mbps destekliyor hangi internet sağlayıcı almamız iyi olur modemin üstünde ADSL ışığı yanıyor kablonet desteklemiyor fiyatlarıda uygun/ortalama olan bir...
  7. Gerçek Walter White

sizinde internetiniz kötüleşti mi ?

durum bu arkadaşlar önceden 4-5 alırdım ama 2 aydır internet konusunda iki yakam birbirine değmedi desem doğrudur her gün düştü düştü bazı günler 2-3 oluyordu ama genelde hep düşüşteydi bundan 1 ay öncede bunun gibi bir şey olmuştu 1 ın altına girmişti ama birkaç gün sonra yine 1/1.5 civarlarına...
  8. Gerçek Walter White

modem önerisi sıkıntısız.

arkadaşlar,öncelikle iyi forumlar. altyapım 15 mbps'ye kadar destekliyor,sıkıntı çıkarmayacak bir interent sağlayacı önerebilir misiniz ?
  9. Gerçek Walter White

İnternet sağlayıcı önerisi

Altyapım 15 mbps destekliyor. Önerebileceğiniz internet sağlayıcılar nelerdir? Kablonet desteklemiyor. Ayrı olarak bu internet altyapısını bir yerlere yazsam çalışma ile artırabilme ihtimali var mı ?
  10. Gerçek Walter White

internetim çok mu kötü ?

santral mesafe 1307 metre. maximum internet 15 mbps. ekran alıntısınını foruma aktaramıyorum hata veriyor. testi gıbırnetten yaptım ama diğer testlerdede aynısı çıkıyor.
  11. Gerçek Walter White

Haxballda ping sıkıntısı

6mbps upload hızım var ama haxballa girince ping 500 oluyor anlamış değilim nasıl çözülür. dükkan pcsi olduğu için başka oyunlarda denemedim. hız testinde 40 pıng gösteriyor. 1609855163 max ping 500 gösteriyor kişisel lagımda 100 ama oyunda önemli olan max diğer oyuncularda ping yok
  12. Gerçek Walter White

Yardım xiaomi wifi pro alınır mı

öncelikle selamlar benim sorunum şu modemi oldugu salonla benim odam arasında duvar var kablo ile cekilcek olsa 10 m falan aram var internent hız testi yaptığımda 1 mb indirme hızı var ama pcimde aldıgım indirme hızı 300 kilobayat testte ping 30-40 ama cs go da 100+ internet 4-5 diş çekiyor...
  13. Gerçek Walter White

xiaomi wifi pro alınır mı

öncelikle selamlar benim sorunum şu modemi oldugu salonla benim odam arasında duvar var kablo ile cekilcek olsa 10 m falan aram var internent hız testi yaptığımda 1 mb indirme hızı var ama pcimde aldıgım indirme hızı 300 kilobayat testte ping 30-40 ama cs go da 100+ internet 4-5 diş çekiyor...
Top Bottom