Arama sonuçları: *

1. OktayD__

Yardım Opera düşük indirme hızı

Ne zaman tarayıcıdan bir dosya indirmek istesem hep 850kp/s hızla indiriyor bazen 11mb/s oluyor ama genelde hep 850kp/s idm falan kullanıyım dedim hız sınırlaması vardır diye ama idm'de de sonuç aynı maalesef hız testi yaptığımda 92mb çıkıyor upload ise 8 türknet kullanıyorum sorun ne acaba
  2. OktayD__

Yardım Değişen indirme hızı

İlk yaptığımda sonuç bu oldu sonra hemen bir kere daha yaptım ve sonuç bu çıktı (58 olan 2.yaptığım) internetim Türknet 100 paket
  3. OktayD__

Yardım İndirme hızı normal mi?

Türknet 100mbs paketini kullanıyorum(3 gündür) bugün bir şey indirip denemek istedim ama saniyede 1.5mb/s iniyor normal mi ?
  4. OktayD__

Yardım Bu mesaj ne anlama geliyor?

Türknet'e başvurumuzu yapımıştık bugün eve geldiler kurulumu yaptılar ama internet ışığı yanıyor ama gelmiyordu sonra mesaj geldi Türknet'ten bir kullanıcı adı ve şifre verdi bu verdiği kullanıcı adını ve şifreyi nereye yazıcağız (online işlemlerde olmadı)
  5. OktayD__

Yardım Bu ne anlama geliyor?

Bu fotoğrafta gördüğünüz gibi hangi belgeleri istiyorlar nasıl çıkartacağız bu belgeleri
  6. OktayD__

Türknet oyunlarda ping yapar mı ?

Arkadaşlar Türknet kullananlar varsa valorant cs:go gibi oyunlarda kaç ping aldığın yazabilir mi?
  7. OktayD__

Türknet interneti nasıldır?

Şuan ki kullandığımız internet sağlayıcımızın süresi dolmuştur onun için farklı bir sağlayıcıya geçmek istiyoruz türknet nasıldır bi sorun çıkan varmı Ankara'da yaşıyorum altyapımız 100mbs destekliyor
Geri