Arama sonuçları: *

1. Nvidia Mx130

Netspeed yerine ucuz İSS Önerisi

Merhaba, Netspeed modem ücretini 50TL yapmış 100mbps pakete toplam 500TL ödeyeceğiz. Gayet sorunsuz ancak fiyat biraz tuzlu geldi. Daha ucuza sorunsuz hangi İSS bulunabilir? Netspeed devam etmeli miyim?
  2. Nvidia Mx130

NetGsm'ye geçilir mi?

Merhaba şuanda Bimcell kullanmaktayım. 6GB'ye vergi ile 200 veriyorum. NetGsm'nin fiyatlarını ucuz gördüm. Hattımı taşımak istiyorum. Sizce geçilir mi?
  3. Nvidia Mx130

NetSpeed arkadaş davet edince nasıl indirim oluyor?

Bir arkadaşım dün benim kodumla kayıt oldu. Bende baska birinin koduyla olmuştum. Şimdi ben 12 ay 20TL indirime sahibim, benim kodumla kayıt olunca 40TL mi indirim oluyor yoksa bir 12 ay bitince 12 ay 20 TL daha mi indirim aliyorum?
  4. Nvidia Mx130

Uydu üzerinden internet veren firmalar

Merhaba VodafoneNet kullanıyorum. Fiber altyapı var. Normalde kablo üzerinden aliyoruz saniyordum ancak NetSpeed'i aradığımızda uydu üzerinden alıyorsunuz dedi ve Türk Telekom altyapısı kullanan hiçbir firmaya gecemezsin, port yok dedi. Uydu üzerinden veren firmalar nelerdir? Ben uydu yerine...
  5. Nvidia Mx130

NetSpeed gecilir mi?

100mbps altyapım var. NetSpeed kod ile 250ye geliyor. Ping, hız gibi sorunları var mı?
  6. Nvidia Mx130

Yardım İSS ÖNERİSİ LAZIM

Altyapım Netspeed'e göre 200 diğerlerine göre 100mbps. TurkNet 300TL dedi, fiyat çok geldi. Ucuz olarak Millenicom ve Comnet var. Hangisi daha iyidir? 200TL civarına kadar marka önerebilirsiniz.
  7. Nvidia Mx130

İnternet sağlayıcısı önerisi lazım!

Vodafone Tahattüt bitiyor.Değiştireceğiz ben hızı yüksek ve pingi az bir sağlayıcı istiyorum bütçe 130-140 civarı fiber altyapı var.
  8. Nvidia Mx130

Müşteri Hizmetlerine bunları desem pingim düşer mi?

Başka forumlarda gezdim,biraz araştırdım müşteri hizmetlerine IP bloğumu - ağ geçidimi benim için en iyisi yapın desem pingim düşer mi?
  9. Nvidia Mx130

Yardım Vodafone fiber pingim yüksek!

Merhabalar, Vodafone 35 Mbps (sanırım 50) paketi yaptık. Dowloandımız 40-45 arası ama pingimiz 38-40 arası. Valorant'ta ise 50-60, civarı. Nasıl düzeltilir? Eskiden 25mbps paket kullanıyorduk ve speedtest pingimiz yine aynı ama Valorant'ta 30-40'dı.
  10. Nvidia Mx130

Vodafone fiber nasıl?

Vodafone 100TL'ye 35 mbps paket yaptık. Nasıldır? Ping durumu nedir? 1632924730 @alpolojix
  11. Nvidia Mx130

Kablonet Fiber vs Türk Telekom fiber

Evde şu an altyapı yok. Ama kenarlarda turuncu(yeşilde olabilir) kablolar var. Yavaş yavaş döşeniyor. İki seçenek var Kablonet Fiber ve Türk Telekom fiber. Benim için gerekenler: Ping çıkmaması. Hız düşüşü yaşanmaması. Müşteri hizmetlerine ulaşabilmek. Hangisini önerirsiniz?
  12. Nvidia Mx130

Millenie.com Yeniden başvuru yapalım mı?

Millenie.com bizi aradı açtık 5 dakika bekledik hiçbir ses gelmedi kapattık yeniden başvuru mu yapsak bizi tekrar ararlar mı?
  13. Nvidia Mx130

Millenie.com beni ne zaman arar

Dün 5 gibi başvuru yapmıştık Türknet ve Millenie.com'a Türknet 7 gibi aradı ama Millenie.com halen cevap vermedi ne zaman arar? akşam bir daha başvuru yapayım mı?
  14. Nvidia Mx130

Öneri Yarın İnternet değiştiricez sağlayıcı lazım

max 90 tl ping sorunsuz internet lazım
  15. Nvidia Mx130

Millenicom cayma bedeli karşılıyor mu?

bende vodafone evde internet var kardeşimle valorant girelim diyoruz dc den konuşursak ping 500-600 oyundan konuşursak ise 100 falan oluyor ne kadar doğru bilmiyorum ama bi yerde vodafoneye geçerken cayma bedelini vodafone karşılıyor diye duymuştum millenicom da var mıdır veya ne kadar çıkar...
  16. Nvidia Mx130

İnternet bugün çok kötü

Vodafone kullanıyorum bugün internet baya baya kötü 5 dk'de 5mb indirdi 90mb lik dosyadan 2 saat kaldı diyor internet acayip kötü bugün sizdede sorun var mı?🤔
  17. Nvidia Mx130

60-75 tl internet önerisi

Merhaba arkadaşlar bizim vodafone ev interneti var 60 tl 2 bilgisayar valorant oynarken bide dc varken çöküyor o yüzden 60-75 tl arası f/p internet önerir misiniz şimdiki internet 13.5 mbps
Top Bottom