Arama sonuçları: *

1. Marku

İnternetiniz yavaşladı mı?

Türktelekom kullanıyorum dünden beri bir yavaşlama söz konusu. Acaba deprem ile ilgili mi?
  2. Marku

Turknet farklı altyapı bildirme nedir?

Arkadaşlar altyapım maksimum 70 hız destekliyormuş. Ama binamda Turkcell Fiber kutusu var etkin mi değil mi bilmiyorum ama 3-4 kez gelip binada kablolama yaptılar. Resimde gördüğünüz üzere farklı altyapı varsa bildirin 3 ay bedava diyorlar. Dedikleri şey maksimum 70 mb hızında 3 ay bedava mı...
  3. Marku

binada turkcell superonline kutusu var?

Bir kaç kez gelip kutuyu, kabloları falan döşemisler sanırım. Ama bu etkin mi? ya da etkinleştirmek için ne yapmamız lazım?
  4. Marku

TTNet internet kesintisi.

Dün internet kesilmişti ve açıldığında çok yavaştı internet, bugünde aynı şey oldu şuan İnternet çok yavaş. Bunun olması normal mi ?
  5. Marku

TTNet fiber başvurusu nasıl yapılır?

Arkadaşlar, 24 paketini kullanıyorum, 22/5.7 civarı alıyorum. Hızdan şikayetçi değilim ama arada kesintiler oluyor, tabi canlı derslerde olunca can sıkıyor. O yüzden fiber başvurusu yapmak istiyorum, ama nasıl yapabilirim, duyduğuma göre TTNet CEO'su maillere cevap veriyormuş, oradan yapabilir...
  6. Marku

ttnet internet hızı.

2 haftadır falan arttı hızlarım 22 6 alıyorum sizdede arttımı ?
  7. Marku

bu internet ile yayın açılırmı ?

sistem rx570 8 gb ve ryzen 3 3100
  8. Marku

Millenicom kurulum yapıyormu ?

Arkadaşlar soru başlıkta
  9. Marku

75tl İnternet sağlayıcı önerisi

Arkadaşlar millenicomda 35mbps 85tl fakat birinden telefonu kullanmayarak 10tl indirim alacağımı duydum doğrumu bilmiyorum millenicom dışında 75-80 TL dışında İnternet sağlayıcı öneriniz varmı?
  10. Marku

Ucuz internet önerisi

Arkadaşlar 70 TL civarına internet almayı düşünüyorum bir öneriniz varmı en az 25mb olması lazım.
Top Bottom