Arama sonuçları: *

1. KendineMüzisyen

Yardım İnternetim bir anda 100mbps oldu

Kablonet kullanıcısıyım. Nitro promosyonu adı altında bir anda 16mbps internetim 100 oldu. Olayı bilen var mı? Cezası var mı? Ona göre oyun falan indireyim :D
  2. KendineMüzisyen

İnt sağlayıcısı değiştireceğim modem değiştirmem lazım mı?

TT'den Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum. Kullandığım modem TT'nin bizzat üzerine TürkTelekom yazdığı modem. Kablonet'e geçersem sıkıntısız kullanabilir miyim?
  3. KendineMüzisyen

Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?

Taahhüt bitti. Türk Telekom'du. Aklımda Kablonet var fakat müşteri temsilcisinin ilgisini vs. bilmiyorum. Ve mevcut modemimi kullanmak istiyorum. (+ olarak modem masrafı olmasın yani) 16 Mbps kullanıyorum şu an. (işimi görüyor) Önerilerinizi bekliyorum.
  4. KendineMüzisyen

aylık maks 90 TL bütçeye uygun internet önerisi yapar mısınız?

türkteleokm kullanıyorum ve kazık yediğimiz farkındayım bu yüzden değiştirmek istiyorum önereceğiniz markalar var mı? daha çok paket halinde öneri yaparsanız daha iyi olur örneğin millencom diye önermeyin de, millencomda "........" adlı paketi önerin cevapları bekliyorım
  5. KendineMüzisyen

En f/p güvenilir internet markası ne alınmalı?

Yeni internet almayı panlıyoruz. Şu an türktelekom kullanıyoruz 80 tl 15/4 kazık olduğunu biliyorum fakat kullanma sebebimiz ev telefonu desteklemesiydi bana ev telefonu destekelyene veya desteklemeyen de olur öneriniz var mı? maks 85 tl olursa iyi olur ve güvenilir olursa güzel olur
  6. KendineMüzisyen

downloadım 15 ise saniyede kaç mb indirmesi gerekiyor

testlerde 15 download 4 upluod var ben saniyede indirirken verilerde 1.9 maks steamde gösteriyor doğru mu ?
Top Bottom