Arama sonuçları: *

1. ugo.

TürkNet referans kodu olan var mı?

16.30 da telefonda randevum var. Geçiş sağlayacağım, referans kodu rica ediyorum. İlk atan kişinin referans kodunu kullanacağım.
  2. ugo.

Hangi ISS Tercih etmeliyim?

Selamlar, sorum şu; hangi internet servis sağlayıcısını tercih etmeliyim? 2019'da şu an oturduğum eve taşındım, 2019'dan beri oturduğum evde FTTH (Kapıya kadar gelen) 100Mbps fiber internet erişimi sağlanıyor. Fakat biz o zamanlar araştırmadan direk Vodafone Net almıştık, taahhüt'ü yeni sona...
  3. ugo.

Netspeed bağlantı sürecim.

Millenicom zamlanıp 150 TL fiyatına çıkartıldığı için, 98 TL gibi güzel bir fiyata aynı hizmeti veren Netspeed'e geçmeyi düşündüm (Referans kodu ile 12 ay boyunca 5 TL indirim yapıyorlar). Netspeed firmasını öneren @Samet ? hocama teşekkürlerimi sunuyorum. Öncelikle ön abonelik kayıdı...
  4. ugo.

Millenicom’dan Türknet’e geçilir mi?

Millenicom zamlanmış 150₺ olmuş, taahhütsüz 100mbps kullanıyordum. TurkNet ise 100mbps 140₺ sizce 10₺ için firma değiştirmeye gerek var mı? Veya da Millenicom’da taahhütlü pakete mi geçmeliyim? Bu devirde 10₺ bile kıymetli gerçekten ne hale geldik internet faturası 150₺ geliyor şaka gibi memleketim.
  5. ugo.

VodafoneNet taahhütümün bitmesine 4 ay kaldı, taahhüt cezası çıkar mı?

Evet arkadaşlar sorum başlıkta, VodafoneNet taahhütümün bitmesine 4 ay kaldı, taahhüt cezası çıkar mı?
  6. ugo.

TurkNet adresinizde GigaFiber planlıyor mu, öğrenmek ister misiniz?

Hepinize selam. TürkNet, adresinizde bkz: ( GigaFiber ) planlıyor mu? Eğer öğrenmek isterseniz, Özel mesaj veya yorum olarak adresinizi gönderin, kontrol edip tarafınıza bilgi vereyim. Herhangi bir maddi amacım yok, kötü niyetli de değilim. Sadece bilgilendirmek amaçlı olduğunu bilmenizi...
  7. ugo.

VDSL2 Firma önerisi.

81Mbps’a kadar VDSL2 bulunuyor adresimde, sizce hangi firmadan tercih etmeliyim bu hizmeti? Ben türknet düşünüyorum size de danışmak istedim. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler @alpolojix 1633544265 Bilgili arkadaşlar bi yardım lütfen ya burası eskiden böyle değildi post açtığım gibi yorum...
  8. ugo.

Pingimi nasıl düşürebilirim?

Vodafone Net 24 mbps paketini kullanıyorum, 24 mbps down, 20 mbps upload alıyorum. Pingim speedtest'te 0, Wireless'te 2-3 v.s. çıkıyor, fakat oyunlarda hiç de bu şekilde değil. Lol biraz ideal gibi, 31-32 ms sabit alıyorum. Ama CS:GO çok oynuyorum, profesyonellik seviyesinde oynadığım için sabit...
  9. ugo.

Yardım Neden ping değerlerim yüksek?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar: Ben Vodafone Fiber Max kullanıyorum, ve vaat ettiği down/up değerlerinden 2 mbps fazlasını veriyor bunda bir problem yok ve down/up değerlerinden şikayetçi değilim, fakat başlıktan da okuyacağınız gibi, RC45 ile bağlanmama ve hiçbir şekilde ping etkeni yaratıcak...
Geri