Arama sonuçları: *

1. Dusmax

15 MBPS Upload ile 5 GB kaç dakikada yedeklenir?

Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi fotoğraf yedeklemesi yapıyorum ve 15 upload ile 5 GB'nin kaç dakika veya saatte yedekleneceğini merak ediyorum.
  2. Dusmax

9 Upload ile 30 gb kaç saatte yedeklenir?

Arkadaşlar video yedeklemesi yapıcam 30 gb video 9 upload ile kaç saat sürer? Ve saniyede kaç mb upload eder?
  3. Dusmax

Alt yapım 68 MBPS destekliyor bana gelen hız 79?

Arkadaşlar Türktelekom kullanıyorum abonelik yeniledim.Alt yapımın maksimum 68 destekleyeceğini söylediler 75 mbpslik pakete geçebilirmişiz en yüksek.100 mbpsye izin vermiyormuş sistemleri.Türknet'te 75 mbps geçebilirsiniz 100 mbpsde port yok dedi.Biz de türktelekomla sözleşme yeniledik.Fakat...
  4. Dusmax

Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Arkadaşlar alt yapım 68 mbps destekliyor fakat modem arayüzünde 94 mbps gelebileceği yazıyor.Bu 94 mbpsyi alabileceğim sağlayıcı var mı?
  5. Dusmax

Hangi sağlayıcıyı önerirsiniz?

Arkadaşlar altyapım 68 mbps destekliyor fakat modem arayüzünde ulaşabileceğim hızın 93 mbps olabileceği yazıyor.Şuan Türk Telekom kullanıyorum ve memnunum fakat hız değerimi arttıramıyorum.Müşteri hizmetlerine bağlanmak kolay oluyor.Sıkıntı yaşamayacağım ve müşteri hizmetlerine bağlanmada...
  6. Dusmax

Hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim

Arkadaşlar alt yapım 68 mbps vdsl desteliyor ve sağlayıcı değiştirmek istiyorum.Ping değerlerim oyun olarak bakacak olursak valorant istanbul sunucusunda 7 mbps gösteriyor ve bursadayım.Ping değerlerimin bu kadar düşük olacağı ve müşteri hizmetlerine bağlanmada sorun olmayan ve teknik bir arıza...
  7. Dusmax

Modemde ışıklar yanıyor ama internet günde 4-5 kere gidiyor

Arkadaşlar dizi izliyorum veya takılıyorum internette bir anda dizi donuyor internet kullanılmıyor modeme bakıyorum ışıklar yanıyor sorunsuz ama bilgisayardan internete bakıyorum internet yok gözüküyor.Modemi kapatıp açınca düzeliyor.Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
  8. Dusmax

Yardım ADSL'den VDSL kanalına aktardılar ama hız hala aynı

Arkadaşlar Ağustos sonuna kadar fiber gelicekti bir kaç gün önce de Türk Telekom mail attı ve 26 Haziran yani bugün 12.30-08.00 arası telefon hattında yenileme olacağını kesinti olabileceği hakkında bilgilendirme yaptılar.Türk Telekomu aradık belki yükselmiştir hızımız diye 15 destekliyor...
  9. Dusmax

Yardım Altyapım da ADSL mi FİBER mi var? Düzgün cevap veren yok TT'de.

Arkadaşlar 3 gün önce TürkNet'te altyapımın 100 MBPS olduğunu gördüm,bir süre sonra alt yapıma bakmak istediğimde hata veriyordu.O gün TürkTelekomu aradım altyapımda maximum 41 MBPS alabileceğimi 35'lik pakete geçirebileceklerini söyledi ben de daha sonra arayacağımı söyledim.1 saat sonra tekrar...
  10. Dusmax

Yardım Türk telekom 1 saat önce 41 mbps alabilirsiniz dedi Şimdi adsl?

Arkadaşlar bu nasıl olabiliyor açıklar mısınız? Bir öyle bir böyle konuşmaları beni çok sinir etmeye başladı.1.5 saat önce aradım Türk Telekom'u bana maximum 41 MBPS alabileceğimi 35 MBPS paketine geçebileceğimi söylediler,ben de tamam daha sonra arayacağım sizi dedim.Aradım şimdi ise ADSL hız...
  11. Dusmax

Türk Telekom 41-Türknet 100 veriyor?

Arkadaşlar gece TürkNet'e baktığımda alt yapımın güncellenmiş olduğunu gördüm ve 100 alabileceğim yazıyordu.Daha temin Türk Telekomu aradım maximum 41 desteklediğini 35'lik pakete geçebileceğimi söylediler.Babam 1.5 hafta önce sözleşmeyi yeniletti ve ben 100 MBPS hız alabilecekken 30-35 almak...
  12. Dusmax

Alt yapım güncellendi 100 MBPS alabiliyorum! :)

Sonunda! Türk Telekom fiber döşemesi yapıyordu.TürkNet'te sorgulattığımda 100 MBPS alabileceğim yazıyor.Daha türk telekomda paket değiştir dediğimde daha gözükmüyor.Muhtemelen gün içerisinde geçebilirim 100 MBPS'ye.Türk Telekom kullanmaya devam ediyorum,babam sözleşmeyi uzattı ama güzel teklif...
  13. Dusmax

Fiber döşeniyor ne kadara gelir?

Arkadaşlar 150 metre ilerimde fiber döşemesi için kazım yaptıklarını gördüm,zaten Maximum Ağustos sonuna kadar fiber gelicekti bölgemize.Kutuyu oraya koymayorlardı daha ilerize kadar çekiyolardı,muhtemeklen 92 metre ilerimde oturduğumuz bölgenin meydanı var oraya kutuyu yerleştiricekler.Bu...
  14. Dusmax

Çevrem 35 mbps ile dolu ama biz 14 alıyoruz.

Arkadaşlar 2 sokak yukarsı 35 MBPS,Sağ yan sokak 35 MBPS,Sol çapraz sokak 35 MBPS, ama alt sokağımız bizim sokak üst sokak 2 üst sokağın yarısı çapraz sokağın çeyreği 16'yı geçemiyor.Bizim sokak alt sokak üst sokak çıkmaz sokak olduğundan kaynaklı olabilir mi? Yani 50 metre daha uzatsalak biz de...
  15. Dusmax

14 MBPS alt yapı ile 6 upload 20-22 dowload?

Arkadaşlar arkadaşımla aynı sokaktayız maximum onunda 14 destekliyordu Türknet'e geçtiklerinde türknet internet hızınızı yükseltmek isterseniz mail atın sağlayabileceğimiz en yüksek hızı sağlayalım gibisinden bir şey demiş Ve arkadaşım adsl alt yapı ile maximum 14 mbps destekleyen alt yapı ile 6...
  16. Dusmax

Artık yetti bu internet 1 yıldır kullanamıyorum resmen!

Nasıl düzelticem kime mail atıcam kime ulaşmam lazım yardım edin 1 yıldır internetimi kullanamıyorum resmen çok yavaş siteler açılmıyor,ping yüksek,8 dowload 0.5 upload alıyorum yetti artık yardım edin lütfen! @alpolojix / Leroxy
  17. Dusmax

Yardım Süperonline hızı ve baz istasyonu arasında ki ilişki?

Arkadaşlar 4 bina yanımızda ki binada 3-4 tane baz istasyonu var ve turkcell kutuları dolu baz istasyonunun ayar odasında acaba internet alt yapımda yüksek hız mevcut mudur? 35-50 mbps gibi alt yapım türk telekomda türknette millenicomda 14 mbps maximum bu turkcellde farklı olabilir mi...
  18. Dusmax

Yardım TT bölge müdürlüğüne gittim çalışma planı yok? Ama var?

Arkadaşlar Alt yapım fibere yükseltilecekmiş FTTC olarak bunu Yetkili kişilerle iletişime geçerek öğrendim.Bölge müdürlüğüne gittiğimde şikayetçi olduğumu söyledim internetten.Kesin bir tarih söylemelerini istedim.Kadın diyor ki sizin alt yapınıza çalışma planı yok teknik ekibe sorayım falan...
  19. Dusmax

TürkNet YAPA ile ADSL alt yapıda upload dowload kaç alırım?

Arkadaşlar alt yapım ADSL maximum 14 destekliyor.Türknet YAPA ile uploadın en az 4 olduğunu ve dowloadın en az 18-19 olduğunu biliyorum ortalama değerler ne alırım?
  20. Dusmax

Santrale uzaklığım 1000M'den yakın VDSL sağlarlar mı?

1200 Metreye kadar VDSL hizmeti sağlanıyor,benim Türk Telekom santraline uzaklığım 1000 metrenin altında 930-950 metre falan ve benim VDSL hizmeti almam gerekiyor.Müşteri hizmetlerini arayıp VDSL hizmeti sağlamazlarsa sağlayıcı değiştireceğimi söylersem VDSL hizmeti sağlarlar mı? @alpolojix / Leroxy
Top Bottom