Arama sonuçları: *

1. Uğur

Yardım Superonline kullanlar bakabilir mi ?

Türknetden Superonline a geçmeyi düşünüyorum önerir misiniz ? Bide süreci anlatır mısınız ?
  2. Uğur

İnternet iptal işleminden sonra diğer ayın parası ödeniyor mu?

Türknet internetimi iptal edicem fakat aklıma soru takıldı. Bu ay internetin faturasını ödedim ayın 22 sin de şuan iptal edersem gelecek ayın faturasınıda keserler mi diğer ay ödemek zorunda kalır mıyım yani ? Umarım anlatabilmişimdir.
  3. Uğur

Yardım Türknet den Superonline a geçiş yapan varsa bakabilir mi ?

Şuan türknet kullanıyorum ve iptal edip superonline geçmeyi düşüyorum türknet iptal işlemi nasıl oluyor süreci anlatır mısınız acaba bide superonline kurulum aşamasını.
  4. Uğur

Yardım Altyapıma göre sizce hangi İSS ye geçmeliyim ?

Şuan Türknet kullanıyorum ve verdiği hız-ping-hizmetden memnunum (sadece arada gidip 3-4 gün sonra geldiği oldu ama o da TT kaynaklıydı yani 3-4 yılda toplasan 1-2 hafta sorun yaşamışımdır) ama bugün gelen zamdan sonra 60Mbps hıza 300 TL vermek biraz kötü hissettiriyor. Türknete 60 TL ile...
  5. Uğur

Öneri Superonline önerir misiniz ?

Türknetden sıkıldım hatta bıktım. Az önce adamlara canlı destekten soru sordum aylık 3tb download işlemi yapsam sorun olurmu diye sonra aramışlar beni ve açamadım daha sonra interneti aç kapa yaptılar ve upload hızımı düşürdüler. Neymiş türk telekom test aşamasındaymış 15 upload arada 15-8 arası...
  6. Uğur

Yardım TurkNet'te kota var mı?

Pc format attım oyunları yüklerken yayın-video izlerken 1tb a yakın indirme yaptım normalde aylık ortalamam 1tb ı geçiyordu ama şimdi arkadaşımda benim internetimi kullanıp oyun indirse o da bizim interneti kullanıp 500gb falan indirse ay sonu 2-3tb kullanım olsa sorun olur mu acaba daha önce...
  7. Uğur

TÜRKNET upload hızını arttırdı ?

Csgo oynuyordum bi anda internet gitti daha sonra maç bitince modem arayüzüne girdim ve upload arttığını fark ettim herkeste mi arttı acaba yoksa bölgesel midir ? Eskiden max 7-8 falan alıyordum.
  8. Uğur

Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe hakkında sorum var

Santral/Saha Dolabı Tahmini Mesafe önceden 250 m falandı şimdi 323 m olmuş bu neden olmuş olabilir bi zararı olur mu ? Geçenlerde internetim kesilmişti hatta konu açmıştım onla alakalı mıdır ? Bide bu mesafe santral/saha dolabından - binaya kadar olan mesafe mi yoksa daire ye kadar olan mesafe mi ?
  9. Uğur

Yardım İnternetim yok yardım eder misiniz ?

Türknet kullanıyorum 3-4 yıldır toplasan Max 10 kere anca sorun yaşamışımdır onlarda ufak tefek saatlik sorunlar. Dün türk telekom ekiplerini saha dolabının orda gördüm saat öğlen 2-3 civarıydı o saatden beri internet yok yani 1 günü geçti aynı adamlar bugün de geldiler kablo falan söktüler ve...
  10. Uğur

Taahütlü internet ne önerirsiniz ?

Türknetin son zammından dolayı bende iptal edicem herhalde taahütlü internete geçicem ne önerirsiniz ?
  11. Uğur

Yardım Superonline a geçmek istiyorum ama aklımda sorular var

Türknet zam yaptığı için 500 hız olan superonline paketine geçmek istiyorum ama pc o 500 mbps hızı kaldırır mı ? Pc eski diye soruyorum bide DSL-AC750 modemim var onu dağıtıcı olarak nasıl kullanabilirim ?
  12. Uğur

Yardım İnternet hakkında yardım eder misiniz ?

Malûm türknet zam yaptı zamanında 60 80 tl ye 65 70 mbps hız almak iyidi de şimdi 170 e bu hızı almak kötü bence. Nasıl iptal ederim ve ne kadar sürer iptal etmem herhangi bi ücret ödenmiyor diye biliyorum doğru mudur ? Bide Superonline fiber altyapı var aşağıda kutusu var ama daireye gelmiyor...
  13. Uğur

Türknet Faturanız Ne Kadar Geldi ?

Mail e temmuz ayında 100 tl olucak denmişti ama 95 tl gelmiş yine türknet kullanan arkadaşlar sizde durum ne acaba ?
Geri