Arama sonuçları: *

1. Furyy

Altyapım desteklediği hızın üstüne çıkmış?

Arkadaşlar normalde altyapım türknette 75 millenicomda 95 destekliyodu şimdi baktığımda tam 100 gösteriyordu ama çalışma olmadı nasıl olabilir?
  2. Furyy

Süperbox düşük hız sorunu

Arkadaşlar ben kullanmıyorum teyzemler kullaniyor ancak hız down hızı düşük downhızı 5 upload 5
  3. Furyy

Eve kadar fiber gelirmi?

Arkadaşlar geçenlerde bizim buraya fiber geldi ama eve kadar değil şuanda 100mb destekliyo altyapım eve kadar fiberde gelirmi gelirse ne kadar alırım zaten şuanda 100mb alıyorum
  4. Furyy

Altyapısız internetim var?

Arkadaşlar tatil için anneannemlere geldim şuanda türk telekom 12 mbps internet var ancak altyapı sorguladığımda hiçbir şekilde altyapı bulunmuyor?
  5. Furyy

DSL kablosunu pencereye sıkıştırdım bişey olurmu?

arkadaşlar dsl kablosunu pencereden geçirdik fakat havalar soğuk olduğu için sıkıştırdık performans anlamında bir sorun olurmu?
  6. Furyy

Hızım surekli değişiyor

Merhaba arkadaslar millenicomun 100mblik paketini kullanıyorum ancak download hızım çok değişiyor bazen 65ken şuanda mesela 21 fakat upload hızı hiç değismiyor?Bunun sebebi ne olabilir daha 90ı bile görmedim.
  7. Furyy

Kaç bit vermeliyim yayına?

Arkadaşlar 7.5lik bi uploadım var kaç bit vermeliyim yayına?
  8. Furyy

Altyapımın hızı neden düştü?

Altyapımın hızı dün baktığımda 95 mb di şimdi bakıyorum 17 mb bu ne simdi fiber dosemişlerdi gerimi aldılar?
  9. Furyy

Millenicom 95mbps kaç mb upload verirler

arkadaşlar millenicom altyapım 95mb destekliyodu başvurdum fakat ne kadar upload alacağımı bilmiyorum Not:100 mblik paketi aldım
Top Bottom