Arama sonuçları: *

1. K

Yardım GİGAFİBER bağlantı hakkında soru

3 Aylık bekleme sonunda bugün mahalleme GİGAFİBER bağlantısı aktif edildi ve bende anında arayıp geçişimi yaptım. Aklımda şöyle bir şey var, alt sokağımda benden 2 hafta bağlantılar açıldı ve ekipler bina dışından (Camdan) kablo sarkıtıp o şekilde bağladıklarını gördüm. Fakat ben bina içinden...
  2. K

Öneri Mobil paket önerisip

Arkadaşlar merhaba, Aktif olarak Vodafone kullanıyorum sözleşme bu ay bitiyor. Sizlerden F/P olarak tarife veya sağlayıcı önermenizi istiyorum. Şuanda bana sunulan yeni tarife mantıklı paketleri şöyle: 22 GB 3000Dk 187₺ (3 Ay YT Premium hediye) 12 GB 1000 dk 250 SMS 146₺
  3. K

Yardım Türknet GİGAFİBER nezaman geçmeliyim?

Merhaba Bursada oturuyorum, bölgeme GİGAFİBER bağlantı işlemleri başladı şaun binama kablo çekildi fakat kutu henüz bağlanmadı. İnternette sorguladığımda 6-8 hafta içinde bağlanacağı söyleniyor, müşteri hizmetlerini arayıp konuştum farklı firmadan geçiş yapacağımı vs söyledim okadar...
  4. K

Netspeed davet kodu isteyeceğim

Arkadaşlar merhaba, Vodafone ile olan 6 yıllık birlikteliğimin 5 gün sonea sonuna gelecektik. Nekadar şuana kadar memnun olsamda taahüt yenilemesinde hem istediğim paketi veremiolardı hemde fiyatlandırmadan dolayı NetSpeed geçiş yapıcam. Sizlerden birisinden NetSpeed için davet kodu isteyeceğim...
  5. K

Yardım Hangi İSS yi seçmeliyim?

Arkadaşlar merhaba, şuanda aktif Vodafone müşterisiyim 50/8 Mbps 86₺ ve taahütümün son ayındayım. Beni arayıp 50/8 Mbpsde kalmamı 190₺/12 Ay şeklinde yapabileceklerini daha üst hız vermeyeceklerini söylediler. Ben max alabişdiğim hızı almak istiyorum Şuanda santrale 80 Metre mesafede 82 Mbps...
  6. K

Türk Telekom Adilsizliği (Bi çıkar yolu arıyorum)

Arkadaşlar merhaba yeni bir eve taşındım (oturduğum şehrin bir ilçesi) ilk etapda bana altyapı olmadığı söylendi (komşularımda alt komşum dahil bulunmakta) sonrasında Türk Telekom merkezlerine gidince port olmadığını isterseniz açarız dendi. Port açarlarsa kendilerini kullanmam gerektiklerini...
  7. K

Yardım İnternetim Başvuru sorunlarım yardım arıyorum

Arkadaşlar merhaba, yeni bir eve taşındım ve İnternet bağlatmak istiyodum eve geçmeden önce başvuru yapayım süreç hızlansın diye düşünürken Altyapım olmadığı söylendi (X bir firma). Bende eve geçip ozaman hallederim diye düşündüm taşınma işlemlerim vs bitti derken birde ne göreyim alt komşum...
  8. K

İnternet Hakkında Tavsiye Lazım

Arkadaşlar merhaba üniversite sebebi ile kendime bir ev tuttum. Pazar günğ yerleşmeye gidicektim ama önceden arayıp internet başvurusu yapayım dedim. Öncelikle altyapı kontrolü yaptım ve altyapım gözükmüyodu X bir firmayı arayıp sorgulama yaptığımdada altyapımın olmadığını TürkTelekom ile...
  9. K

Yardım Altyapı ve Hız hakkında bu nasıl oluyor?

Arkadaşlar merhaba şuanda Vodafone Business 50 Mbps kullanmaktayım, taahütüm bitmek üzere olduğu için bi sorgulama yapayım dedim. Öncelikle Vodafon sitesinden altyapı sorguladım ve VDSL2 altyapım ve max 96 Mbps alabildiğimi gördüm. Ardından Vodafone yanımda üzerimden geçebileceğim tariflere...
  10. K

Yardım İnternet Sağlayıcısı ve Fikir soruyorum

Arkadaşlar merhaba, şuanda Vodafone kullanıyorum 50 Mbps down 6 Mbps upload alıyorum 85₺ ve gayet memnunum fakat taahhüt bitiyor ve yeni fiyatların pahalı olacağına eminim. Bizde şöyle düşündük üst kat ile ortak alıcaz (amcam) 100 Mbps olarak. Şimdi size sorularım şunlar: 100 Mbps iki aileye...
Top Bottom