Arama sonuçları: *

1. D

Yardım İnternet sağlayıcı önerisi istiyorum

Anlık olarak Netspeed kullanıyorum fakat son 1-2 aydır Allah'ın belaları doğru düzgün intrnet veremiyor. Ya hızı düşüyor ya kopuyor. Bir ton yazı yazdım ettim dedim belki düzelirler ama Allah bildiği gibi yapsın bunları. Neyse uzun lafın kısası internet sağlayıcı arıyorum. Binamda fiber yok...
  2. D

Öneri Netspeed Nasıl Bir Firmadır?

Türknet kullanıyorum ama baya süredir paket kaybı, internet kopması, yüksek ping yaşadım dedim iyi firma düzelir falan kalıcı çözüm bulunur ama hiç kalıcı bir çözüm bulunmadı. Neyse değiştirmek istiyorum ve netspeed i buldum sizce nasıl müşteri hizmetleri, kalitesi kopma, ping sorunları yaşar mıyım?
  3. D

Eve taşınıyoruz hangi internet sağlayıcısını almalıyım (ben türknet düşünüyorum alt yapısı da var)

Yeni evde türknet ve milleni de 79mgbs ye kadar alt yapı var diğer sağlayıcılarda 50mgbs ye kadar destekliyor hangisini tercih etmeliyim aşırı oyun oynarım ping çıkmasını istemem, evde 2 kişi internet kullanırken oyunlarda ping olmasını istemem , evde ki diğer kişinin de film veya dizisnin...
Top Bottom