Arama sonuçları: *

1. TeknoPiyon

Türknet'in gigafiber için verdiği modemi değiştirebiliyor muyuz ?

Türknet'in gigafiber için verdiği modemi değiştirebiliyor muyuz ? ona göre asus router almayı planlıyorum da
  2. TeknoPiyon

Türktelekom fiber mi Türknet fiber mi daha iyi ?

Arkadaşlar yaklaşık 10 aylık uğraşların sonucunda bugün hem TürkTelekom fiber ve TürkNet fiberi evime bağlatmış bulunuyorum sizce hangi internet sağlayıcısından hizmet almak daha mantıklı @Mehmet Yılmaz üstad yorumun nedir ?
  3. TeknoPiyon

Türk telekom bütün fiber dönüşümlerini seçime kadar durdurdu

Turktelekom proje ve planlama bolumunden ust yetkili bir bayanla konustum bugun hazirlanan çizilen onaylanip imalata başlanan tum projeler seçime kadar durdurulduğu soylendi. Kendi evime imalati her şeyi tamamlanan projemde bina ici kutu seçime kadar konmayacakmis onuda ogrendim
  4. TeknoPiyon

Millenicoma açtığım thh kabul edildi şimdi ne yapmam gerek

arkadaşlar kusurlu modem yollamaktan kaynaklı bir thh ye başvuru sürecim olmuştu ve 31 martta thh bunu onayladı bilirkişi tarafından ve bana böyle bir yazı geldi napmam gerekiyor acaba şimdi ? firmaya mı iletmem gerekiyor ne yapmalıyım
  5. TeknoPiyon

Tokide oturanlar dsl mi kullanıyor fiber mi ?

arkadaşlar tokide oturan varsa acaba büyük sitelerinde direkt fiber mi geliyor teslimatta yoksa altyapısız mı oluyor bilen var mı ?
  6. TeknoPiyon

turktelekomun fiber kablosu bu mu ?

arkadaşlar binaya bugün bundan çektiler ama bu fiber kablosu mu? Normal şartlarda turuncu kablo çekmiyolar mıydı ?
  7. TeknoPiyon

Millenicom'dan yeni bir zam haberi daha

Değerli müşterilerimiz, 1 Nisan 2023 tarihinden itibaren internet aboneliği Kasım 2022 ve Aralık 2022 tarihinde başlamış yeni müşterilerimiz için internet paketlerine fiyat güncellemesi yapılacaktır. İnternet ürününüze ait fiyat güncellemesini faturanızın “Duyurular” alanında görebilirsiniz...
  8. TeknoPiyon

İnternet paketlerinde yeni dolandırıcılık yöntemi ( 70 TL ye 100MBPS internet )

Arkadaşlar öncelikle selamlar ben internet altyapım Türk Telekom olmasına rağmen normal şartlarda millenicom internet servis sağlayıcısını kullanıyorum bugün beni Türk telekom kampanya ekibi denen bir birimden aradılar işte normalde evimin hattı babamın üzerine ancak ben bunu kendi üzerime diye...
  9. TeknoPiyon

Binama Fiber gelir ise Millenicomdan Türktelekoma geçmek mantıklı mı?

Arkadaşlar bugün linkedinden Ümit Onal a yazdım 1 saat geçti türktelekomdan aradılar ve yarın keşif için geliceklerini ve akşamına bana dönüş sağlayacaklarını sonrasında ise fiber kablo bağlanırsa eğer millenicomdan bir geçiş talep ediceklerini ilettiler sizce millenicomda ki taahhütü bozup (35...
  10. TeknoPiyon

İntenetkutusu.com.tr ye girebilen var mı

Arkadaş tarifelere bakicaktim ama siteleri çökmüş sanırım şuanda bu hizmete erisilemiyor diyor sizde de öyle mi acaba ?
  11. TeknoPiyon

THH den red gelirse düzgün bir dille açıklama yapıp tekrar başvurabiliyor muyuz?

arkadaşlar millenicomu thh ye şikayet ettim ve şuan yazdığım yazıyla kazanma ihtimalimin olmadığını anladım çünkü üzerinden 6 ay geçti ve millenicom savunmasını 2 ayda yazdı benim yazdığım yazıyla kazanma ihtimalim olmadığını düşünüyorum sizce tekrardan başvuru şansım var mı ?
  12. TeknoPiyon

Millenicom 75mbps 149 TL lik tarifeye geçmeli mıydım?

Şuan 35 lik paketi 119 TL ye kullanıyorum arayıp hızınızı 75 e çıkaralım 30 TL fazla ödeyip Kasım ayına kadar taahhutunuzle fiyat değişikliği olmayın ödeyin dediler sizce kabul etmeli mıydım?
  13. TeknoPiyon

Yardım Millenicom zam bildirmeden zam yapmasi hk.

Arkadaşlar merhabalar bugün Ağustos faturam kesilmis ve ucretim 89.99 an 119.99 olmuş bundna 6 aydir 89 tl olarak oduyordum bana bildirilmeden yapilan bu zami şikayet edebiliyor muyum acaba eger bana bildirilseydi ben milleniden ayrilicaktim çünkü de
  14. TeknoPiyon

Yardım Millenicom ile yaşamış olduğum Modem problemi

arkadaşlar millenicomdan modem değişim talep etmiştim 3.kez değişim talebimdi çünkü gelen modemler sürekli arızalı oluyordu (wifiden atma sürekli kendini resetleme vb vb.) şuan gelen modemde akşam kendini resetledi ve sadece power ışığı yanıyor hiçbir şekilde diğer ışıkları yanmıyor napıcağımı...
  15. TeknoPiyon

Öneri Millenicomdan hangi internet servis sağlayıcısına geçebilirim

arkadaşlar son 1 aydır millenicom üzerinden müşteri hizmetlerinde internet teknik servis konusunda hiçbir şekilde destek alamamaya başladım 35mbps lik paketi tamam 89 tl ye alıyorum ama otomatik robot tarafından cevap veriliyor ve çıldırıyorum modem kafayı yiyor her dk kendini resetleyip...
  16. TeknoPiyon

Altyapı yeniletme başvurusunu nereye yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar evimde vdsl altyapı var yan binada fiber altyapı var ve bu bana gelmiyor ben vdsl de ki hatalardan vb aşırı bıktım sürekli kopuyor gidiyor bu altyapımın yenilenmesi için nereye başvurmam gerekiyor şuan millenicom 35 e 5 paketinde 89 tl yim sizce türknete geçilmeli mi ?
  17. TeknoPiyon

Turknet de 75 mpbs alabilir miyim?

Arkadaşlar altyapim 83 mbps destekliyoruz turknet 50 veriyor müşteri hizmetleri ile konuşup 75 sabitletebilir miyiz?
  18. TeknoPiyon

Şok Market Kendi internetini çıkardı 'ŞOKNET'

Bu sadece bir bilgilendirmedir inceleme değildir Evet yanlış duymadınız Şok Market kendi internetini çıkardı. Tabikide her firmanın yaptığı gibi Oris Telekom altyapısı üzerinden hizmet sağlıyor şuan sadece tek paketi bulunuyor 16mpbs download hizmeti verebildiklerini söylüyolar ne kadar doğru...
  19. TeknoPiyon

Yardım Millenicom ama (Modemli)

Yani bir insanin beddua etmesi için bir seye gerek yok bunlar yeter arkadaşlar millenicom aldim internetleri guzel fakat bu verdikleri sacma sapan modem rezalet otesi allah belasini versin dicem dogru olucak modemin dsl i bozuldu 1 hafta internetsiz kaldim simdide modem asiri isiniyo cekim...
  20. TeknoPiyon

Yardım Millenicom internet Sorunu Hakkinda

Arkadaslar oncelikle selamlar 26 mayis 2021 tarihinde aksamelyin uploadim 5.6mbps iken bir anda 0.1 e dustu ve birsey olmiycagindan talep acmadim sonra interner üzerinden hat zayiflama ve snr Margin e baktim snr Margin 1.1 hat zayıflaması 29.6 idi sonra müşteri hizmetleri ni aradim dowloadim...
Geri