Arama sonuçları: *

1. YasinKrk0

Türk telekom aboneliğim devam ederken türknet aboneliği başlattım

Öncelikle Selamlar, Aile evinde yaşıyorum ve ailem türk telekom abonesi bende kendi adıma türknet aboneliği başlattım. Bugün telekomdan ekip geldi ve türknet için altyapı hazırlığı yaptılar bana da telekom iptal mi diye sordular bende evet dedim. Fakat iptal sorusuna evet derken aklıma cayma...
  2. YasinKrk0

3 gündür hız değerlerim bu şekilde ne yapmalıyım

3 gündür hız değerlerim 2mb i geçmiyo ve dakika da bir kesiliyor gelmesi ise 4-5dk yı buluyor ne yapmalıyım ttnet kullanıyorum
  3. YasinKrk0

Hız değerlerim neden böyle?

Öncelikle selam ben yaklaşık 1 aydır internetimden hiç memnun değilim derslerime giremiyorum oyunlarda en düşük ping değerim 300ms artık 480p video bile izleyemez oldum az önce türk telekom müşteri hizmetlerini aradım ve arıza kaydı var diye herhangi bi yetkiliye bile bağlamadılar taahüt ağustos...
  4. YasinKrk0

Ttnet devamlı kopmalar

İnternetim yaklaşık son 2 haftadır yok denecek kadar kötü devam kesintiler yaşıyorum sizce nasıl çözebilirim. İnternet hızımında ss ni attım ve hızımı düşürmüşler nasıl arttırabilirim?
  5. YasinKrk0

Ttnet hız sorgulama

Türk telekom kullanıyorum. Fakat anlaşmayı imzalarken kaç mb upload ve download ile anlaşılıp imzalandığını bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Şuan ki internet hızım 6mb download, 0.5mb upload alıyorum ve aylık 100 lira civarı bir para ödüyoruz.
Geri