Arama sonuçları: *

1. SEYİT ONBAŞI

Mükemmel internet millenicom

Geçenlerde millenicoma geçeyimmi diye konu açmıstım ve herkes geç demişti ve bende geçtim Türknette KABLOSUZ 4down 1up alirken millenicomda KABLOSUZ Paketim turknette 100mbpsye kadardi şimdi millenicomda 35 lik paketi kullaniyorum evet biliyorum pakete gore dusuk ama kabloluda 35 alicama...
  2. SEYİT ONBAŞI

Türkneti iptal edicem ne zaman internet kesilir

Arkadaşlar millenicoma geçicem ama millenicom şu anda benim turknetimi iptal edemiykr bende e devlet uzerinden iptal edicem, iptal ettigim andami kesilihor yoksa bir sure varmi
  3. SEYİT ONBAŞI

Arkadaşlar hangi operatorü seçmeliyim?

Arkadaşlar ben çogu operatorun sistesinde altyapi sorgulama yaptigimda ya 77mbps yada 82 mbps yazıyor ve ben 4 mbps aliyorum türknetliyim ve artik turknetin bu muşteri hattindan nefret ediyorum millenicoma geçmek istiyorum sizce millenicoma geçmelimiyim yoksa başka bir operatore mi geçmeliyim
  4. SEYİT ONBAŞI

Türknet hız testim...

Arkadaşlar merhaba,ben türknet kullanıcısıyım , wifi ile baglandigim zaman 8 download 1 upload aliyordum kabloluda bu 12 downloada kadar cikiyordu ama geçen ay 2hafta boyunca internet gitti türknete her defasında destek kaydı oluşturuyordum,en sonunda internetimiz geldi ama upload ve download...
Top Bottom