Arama sonuçları: *

1. M

Yola fiber döşendikten sonra ne kadar sürede aktif olur?

Turuncu kablolarla fiber döşendi 7-8 ay önce ama daha altyapıda görünmüyor. Ne zaman aktif olur? Bi yeri arayıp sormak istesem nereye sorabilirim?
  2. M

Millenicoma geçiş sürecim ve aldığım hızlar.

Sonunda geçişim tamamlandı ve interneti kullanabiliyorum. Aldığım hızlar ve hat değerlerim bu şekilde. Geçişimde yardımcı olan herkese ve @Mehmet Yılmaz a çok teşekkür ederim. İnternete 3 kişi bağlıyken böyle. İlk testte 39'a kadar çıkmıştı. @Rennes @alpolojix / Leroxy
  3. M

Millenicoma geçtim kullanıcı adı şifrem geldi ama giremiyorum.

Arkadaşlar Türk telekomdan millenicoma geçmişim tamamlandı. Bu sabah kullanıcı adı ve şifrem geldi ama tarayıcıyı açtığımda Türk telekomun sitesine yönlendiriyor sorun yok ancak lütfen bekleyiniz de takılı kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz? @Rennes @Vesemir
  4. M

Millenicom başvuru formunda imzalanacak yerler

Arkadaşlar merhaba. Biliyorum çok fazla konu açtım Millenicom hakkında ama yardım ederseniz sevinirim. Belgeleri çıkarttık gereken yerleri imzaladık ama burası kafamı karıştırdı. Bunu biz mi dolduracağız yoksa onlar mı? @Ardaguness @Rennes @Exe_ @LordHasan
  5. M

Vdsl'e geçince hat değerleri değişir mi?

Arkadaşlar merhaba. Türk Telekom Adsl'den Millenicom Vdsl'e geçeceğim yakın zamanda. Hat değerlerim bu şekilde ve merak ettiğim şey şu. Bu kadar Download alabiliyorken neden Upload'ım max 1 Mbps? Millenicom'da paketim 35/6 bu hızları alabilir miyim? Vdsl'e geçince değişir mi...
  6. M

Evime kadar kablo çekerler mi?

Dün itibari ile Türk Telekom'dan Millenicom'a geçmek için başvuru yaptım ve Türk Telekom ekibi geliyor sanırım. Şöyle bir sorun var: Biz üst kattan alt kata geçtik ve geçerken nakil yaptırmak istediğimizde 55 TL olan paketin bittiğini bu yüzden paketin fiyatının 75 lira olacağını söylediler. E...
  7. M

Millenicom başvuru süreci

Arkadaşlar merhaba. Türk telekomda 290 lira cayma bedelim çıktı ve Millenicom birazını karşıladığı için geçmek istiyorum. Sitesinden adımı soyadımı numaramı yazıp başvuru yaptım. Birisinin kodunu kullanmam için ve cayma bedelini karşılaşmaları için ne yapmam lazım? Ayrıca hangi belgeleri...
  8. M

VDSL2 altyapı için İSS önerisi

Max 85 lira verebilirim aylık. Taahhüt olmasını istemiyorum ve cayma bedelini karşılarsa iyi olur.
  9. M

Bir kişi üzerine 2 tane internet alabilir mi?

Şu an Turk Telekom kullanıyorum ama şöyle bir sorun var. Biz üst kattan alt kata taşındık ve nakil işlemi için Turk Telekomu aradığımızda bizden 40 TL nakil ücreti alacaklarını söyledi bu normal ama sonrasında 55 TL olan 4e 1 paketimizin artık bittiğini ve 70 TL olduğunu söyledi. 4 Mbps için de...
  10. M

Millenicom cayma bedeli karşılıyor mu?

Türk telekomdan çıkacağım. 250 lira kadar cayma bedelim var. Millenicom bunu karşılar mı?
  11. M

80 tl bütçe ile hangi internet sağlayıcısını tercih etmeliyim?

Ben 2 yıla yakın süredir Türk telekomun 4e 1 paketini kullanıyorum ama artık yavaşlığından bıktım. Tamam güzel sağlayıcı ama 4 mbps için 55 lira ödüyorum ve evde 4 kişiye yetmiyor. 2 3 aya kadar aboneliğim bitiyor ama yenilemek istemiyorum. Hangi internet sağlayıcısını önerirsiniz?
Top Bottom