Arama sonuçları: *

1. smithblacksmith

Yardım Taahhütüm az Kaldı Hangi İnternet Sağlayıcıya Geçmeliyim?

Merhaba, Oturduğum sitede 100 Mbps fibe altyapı var, Şuan 50 Mbps Vodafone fiber kullanıyorum 105₺ ödüyorum. Taahhütüm Ekim' de bitiyor ama Temmuz başında zam geleceği söylentisi var. O yüzden taahhüt bitmeden yeni pakete geçeyim diyorum. Sizce hangi pakete geçmeliyin? Hangi sağlayıcı...
  2. smithblacksmith

Yardım Taahhüt Bitmeden Başka Sağlayıcıya Geçmek

Merhaba Şuan Vodafone Fiber 50 MBPS tarifeye 109₺ veriyorum. Ekim ayına kadar taahhütüm var. Taahhütü bozarsam 415₺ ücret ödemem gerekiyor. 1 Temmuz sonrası en düşük internet 600₺ olacak diye söylenti var. Millenicom Türk Telekom 100 Mbps internet 279₺ Sizce ne yapmalıyım? Taahhütü bozup...
  3. smithblacksmith

Yardım İnternetim Aktif Değil Lütfen Yardım

Arkadaşlar WİFİ açık ama internet yok. Güvenlik uyarısı veriyor sizde de var mı?
  4. smithblacksmith

Yardım Hat Değiştirdim Bunu Nasıl Duyururum?

Merhaba, Turkcell hattım vardı, 140₺ teklif ettiler ben de kabul etmeyip kapattırdım. Benzer bir paket Turk Telekom’ da vardı yeni hat alana 75₺’ ydı. Bu hatta geçtim haliyle numaram değişti. Whatsapp toplu mesaj gönderdim 3-5 kişiye gitti, kalanlara mesaj gitmedi. Yeni numaramı...
  5. smithblacksmith

Yardım 65₺ Faturam Neden 90₺ Geldi?

Merhaba, Turkcell' e yeni geçtim, faturam olması gerekenden fazla geldi neden acaba? 6 GB olan paketimi bitirdim ay ortasında 12 GB geçtim, bu yüzden mi fazla geldi?
  6. smithblacksmith

İnternetim Gerektiğinden Daha Hızlı!

Merhaba, Arkadaşlar 35 mbps/ 5 mb/s Vodafone fiber kullanıyorum. Normal mi bu? Gereğinden daha hızlı 😂
  7. smithblacksmith

Yardım 4.5G çeken yerde Edge çekiyor

Merhaba, Arkadaşlar köydeyim annemin Vodafone hattından 4.5G ile bağlanıyorum. Belli bir süre sonra kendiliğinden Edge çekiyor. Bazen ayarlardan düzeltiyorum, bazen kapatıp açınca düzeliyor, bazen hattı çıkarıp takmam gerekiyor. Köyün her yerinde 4.5G çekiyor ama telefondaki ayarlardan...
  8. smithblacksmith

Yardım Mobil Hat İnternet Tarifeleri

Merhaba, Telefon için sınırsız internetli tarife var mı arkadaşlar? Bilgisi olan dönüş yaparsa sevinirim.
  9. smithblacksmith

Sivas' ta Turkcell çekmiyor

Merhaba, İznimde Sivas' a geldim ve burada Turkcell hiç çekmiyor, telefonla konuşurken bazen kesiliyor ama internet hiç çekmiyor. Diğer operatörler çekiyor ama benim çok övdüğüm sağlayıcı çekmiyor, telefondan yapılması gereken bir ayar var mıdır acaba?
  10. smithblacksmith

Vodafone Kablolu net hızım gereğinden yüksek

Merhaba, Normalde Vodafone 35 Mbps pakette 4.25 Mb/ s upload sağlıyorlar fakat bende +10 Mb/s çıktı. Bu değer gerçek bir değer midir sizce?
  11. smithblacksmith

Yardım Bana Tarife Önerir Misiniz?

Merhaba, Ben Arnavutköy' de oturuyorum, yaklaşık 3 ay önce buradaki baz istasyonuna bir zarar gelmiş sanırım ya da kaldırmışlar. Bu yüzden VODAFONE hat berbat çekiyor, mobil veriyi kullanamıyorum. Taahhütüm 4 gün sonra bitecek, Turkcell ya da Turk Telekom' a geçmek istiyorum. En fazla 40₺-...
Top Bottom