Arama sonuçları: *

1. Yiğit Demirci

Fiber için paket değişiminde sorun yaparlar mı?

şuan türktelekomun 35mbps lik paketini kullanıyorum dün eve fiber altyapısı geldi ve internetimi 1000mbps ye kadar çıkartabiliyorum. Şuan 35mbpslik paketin taahhütu var eğer fiber internete geçmek istedigimi soylersem cayma ödemek zorunda kalir miyim? Operatör yine Türk telekom olacak
  2. Yiğit Demirci

Ping Sorunuma Çözüm Önerisi

Merhabalar bir adsl kullancısı olarak evimde internet herhangi bir cihazda video veya sosyal medya girişi yapıldığında pingim fırlıyor oyunlarda acaba düşürmenin bir yolu var mıdır? Ya da bilgisayarıma daha çok veri ayırılmasını diğer kablosuz bağlanan cihazlara daha az internet ayırmayı nasıl...
  3. Yiğit Demirci

Evime Netspeed bağlatmak istiyorum ne kadar sürede gelir?

Turktelekom ile sözleşmem 15 gün sonra bitiyor evime netspeed bağlatmak istiyorum acaba işlemleri hallettikten sonra ne kadar sürede bağlamaya gelirler açıkta kalmak istemiyorum.
  4. Yiğit Demirci

Netspeed vs Turknet. Hangisini tercih etmeliyim?

Hangisini tercih etmeliyim?
  5. Yiğit Demirci

Öneri TurkTelekomdan ayrıldım hangi internete geçmeliyim?

Turk telekom ile sözleşmem bitti. Yeni internet sağlayıcısı arıyorum öneriler neler?
  6. Yiğit Demirci

Netspeed geçilir mi?Ev interneti için

15 gün sonra TurkTelekom rezaletinden kurtuluyorum. Yeni internet olarak NetSpeed e geçmeli miyim?Gayet ucuz ve yüksek download upload hızı sunuyor. Geçmeli miyim? (kullananlar veya gerçekten bilgi sahibi olanlar yorum yaparsa sevinirim)
  7. Yiğit Demirci

Yardım Almam gereken hızı alamıyorum

Türk telekom kullanıcısıyım.35mbps lik paketim var.Altyapımızda var, almam gereken hızı alamıyorum aradığımızda ise modenimiz sorunlu diyorlar. Speedtestde verilen hız 16 Ping 8.30 dowlaod 0.90 upload Not: Türktelekom kullanmayın
Geri