Arama sonuçları: *

1. B

TP-Link Archer AX73 hız sorunu

Arkadaşlar daha router bugün elime ulaştı. Speedtest.net üzerinden hız testi yaptığım zaman (kablolu) 450-500 hızları alıyorum ama Bufferbloat üzerinden attığım zaman 750 çıkıyor. Ayrıca telefonda da 5 GHz üzerinden bağlanmama rağmen 300-400 arası bir hız alıyorum. Evdeki internetim 1000 Mbps ve...
  2. B

Yardım Türk Telekom fiber altyapı başvurusu

Merhaba yeni bir eve taşındım ama bina da vdsl altyapı mevcut ve etrafta fiber altyapı mevcut. Nakil işlemi yapmak için gittiğimde fiber altyapıyı sordum ve bana bir dilekçe kağıdı verdiler. Bina yöneticisinin imzası ve binadaki daireleri falan yazmam gerekiyor dedi. Ama şeyi anlamadım binadaki...
  3. B

TT Fiber geldi sonunda

Uzun uğraşlar sonucunda yaklaşık 4 aylık bugün fibere geçmiş bulunuyorum. Bu uğraşlar arasında beni en zorlayan şey dün ekibin geldiğin de odama kadar fiber kablosunu çekemeyeceklerini ve elektrikçi çağırmam gerektiğini söylemeleriydi. Ben ne yaptım vdsl altyapı varken cat6 kablo çektirmiştim...
  4. B

Türk telekom ve elite ekibi ...

Daha öncesinden 6 yıl vodafone kullanıcısıydım ve TT geçtim ama artık yeter dedirttiler en sonunda altyapımın 97 mbps desteklendiği söylendi en başta ben de 100 e geçtim ama sonra ekip geldi en fazla 50 destekliyor dedi umarım bunun için elite ekibe 50 tl vermemişimdir. Geçen de internetim koptu...
  5. B

Hangi internet sağlayıcısı

Merhaba kırklareli merkez de oturuyorum ve vodafone üyeliğim sonunda bitti ben de iptal ettirdim. Bugün yarın iptal olacak hangi internet sağlayıcısıkullansam diye düşünüyorum yardımcı olacak var mı acaba ? Bir de millenicom da 2 gün önce altyapı sorguluyordum 96 mbps hız diyordu şu an Üzgünüz...
Geri