Arama sonuçları: *

1. Salu

Yardım Turkcell Superbox hakkında

Arkadaşlar altyapı yok diye superbox almak istiyorum fakat superboxta altyapı sorgulatınca da altyapı yok diyor Superbox altyyapıya ihtiyaç duyuyormu ki ?
  2. Salu

Yardım Adresimde altyapı yok ne yapabilirim ?

Bina yeni olduğu için altyapı yok superbox bile karşılamıyor.Yan binalarda ve sokakta fiber var. TT ye başvurdum 2 seneye gelmez dediler. Sadece telefondan kullanabileceğim internet lazım tv ve pc im yok ne yapabilirim ?
  3. Salu

Turknet zamlanıyor !

15 Temmuzdan itibaren 499.90 TL oluyor sizce bu fiyatını hakkediyor mu ?
  4. Salu

Yardım İnternet Taşıma Hakkında

Arkadaşlar şuanda turknet fiber kullanıyorum.Başka bir eve taşınacağım birkaç gün içerisinde bina sıfır,Sokakta fiber kullanan evler var ve dairemde de fiber kutular var prizlerde ama altyapı sorguladığımda adresinizde altyapı yok diyor muhtemelen bina yeni olduğu için açılmamış nasıl...
  5. Salu

Yardım Turknet İptal Ettim Hangisine geçmeliyim ?

250 TL olmuş bende iptal talebi oluşturdum. Altyapım fiber 100 mpbs Taahhütsüz olması önemli turknetten memnundum ama fiyat fazla iyi bir sağlayıcı var mı ? kablonet altyapısı yok ve en az internetsiz kalacağım şekilde nasıl süreci ayarlayabilirim.
  6. Salu

Yardım Turknet fiyat değişkliği

Arkadaşlar fatura 140 tlydi arkadaşını getir kampanyam mevcut yine de 140 tl gelmiş fatura ve mesaj gelmiş bu internet taahhütsüz değilmiydi niye eski fiyattan devam etmek istiyorsanız linke gidin diyor anlamadım.
  7. Salu

Yardım Turknet vs Millenicom

Adresimde fiber var Eskişehirde oturuyorum. Turk telekom telefon hattımda 4.5g kullanamıyorum bunu söylememin nedeni turknet turktelekomun alt yapısını kullanıyor bu durumu etkiler mi ? yani hızda düşüklük olur mu .Millenide fiber veriyor ve daha ucuz sizce hangisini tercih etmeliyim ...
  8. Salu

Turknet para iadesi hk.

2 kez ücret kestiler bir ayda bende talep oluşturdum. Geri aradılar halledecez dediler fakat 1 haftayı geçti ne ses var ne soluk.Uygulamada islem devam ediyor mesajı atıyorlar hergün aradığımda süreç devam ediyor felan diyorlar ama yapacakları basit bir işlem dekontlara kadar attım ne yapmalıyım?
  9. Salu

Yardım Altyapım fiber oldu ne yapmalıyım ?

Turknete yeni geçmiştik.Bugün bodrum katta kablo falan çekiyorlardı.Bende internetle alakalıdır dedim ve altyapı soeguladım max 63 karşılayan altyapımız 100 mpbs yazıyor.Müşteri hizmetlerinden mi arttıracağım internet hızını yoksa başka bir şekilde mi ?
  10. Salu

Turknet vaad edilen hızı alamıyorum

Bugün internet bağlandı. 63mpbs karşılıyordu altyapım ve 75 mpbslik paket tanımlandı.Hız testi yaptığımda 35 i görmüyor uploadda sıkıntı yok 7 8 arası ama download yarı yarıya modem kurulumunu ben yaptım sadece bana verilen şifre ve kullanıcı adını değiştirdim sistemden ve internetim aktif hale...
  11. Salu

Yardım Arkadaşlar dolandırıldım

Turknete geçmiştim aradılar ama digiturk falan dediler ve digiturkten arayan adam onlar dolandırıcı dedi şuan ne yapacagimi bilmiyorum ne yapmalıyım türknet diye bir şey yok mu her bilgiyi verdik
  12. Salu

Yardım Hangi sağlayıcı iyi ?

Turk telekom taahhütüm bitmek üzere 15 gün falan var ve millenicom ve ya turknete geçmeyi planlıyorum altyapım max 64 mpbs vdsl sağlıyor. Sorgulatınca millenicom 35 mpbs paket verirken, turknet 75 paketten 64 sağlıyor ve fiyatı 100 tl sizce millenicom mu turknet mi ?
  13. Salu

Bu mesajın anlamı ne ?

Böyle bir mesaj geldi anlamadım İsteğiniz doğrultusunda falan diyor ne demek yani Konuyu açacak kategoriyi bulamadım herhalde internetle ilgili diye buraya açtım
  14. Salu

Telefon uploadıyla sabit internet upload arasında neden dağlar kadar fark var ?

Telefonda uploadım 21 gösteriyor fakat sabit internet alınca uploadlarımız ortalama 6 7 falan oluyor daha hızlı uploadlar neden sunulamıyor
  15. Salu

Gıbırnet nasıl iyi mi bilen var mı?

Gıbırnet diye bir sağlayıcı gördüm fiyatlar uygun nasıl acaba kullanan var mı alınır mı kurulum ücreti yok 85 tl 100 mpbs diyor bu fiyata biraz tereddütte kaldım
  16. Salu

Altyapı hızım neden düştü?

2 haftadır sorgulatıyorum max 63 mpbs gösteriyordu şimdi sorgulattım 16 ya düşmüş hem turknette hemde millenide neden acaba
  17. Salu

Modemi internet sağlayıcısından mı almak mantıklı ?

Arkadaşlar milleni internet almaya karar verdim modem ücreti yanlış hatırlamıyorsam 300 tl ydi taksitli alacağım. yoksa dışarıdan mı alayım modem tavsiyeleriniz var mı? milleni ethernet kablosuda satıyor mu dısarıdan mı alıyoruz kabloları bana 10 15 metre ethernet kablosu lazım
  18. Salu

Hangi internet sağlayıcısı iyi sizce

Online oyun oynamak icin internet alacağım netspeed turknet ve milleni arasında kaldım altyapı sorgulattığımda max hız 63 mpbs diyor bana 35 veya 50 yeter tek kullanacağım oyunda dalgalanma olmasını ve kopmalar olmasını istemiyorum sizce hangisi iyi ve modemi 2.el mi almalıyım ve hangi modem...
  19. Salu

İnternetin mpbs si yüksek olunca ping olur mu ?

35 mpbs internet alsam online oyun oynarken benden hariç bir kişi veya iki kişi internette youtube dan video izlese pingimi çok etkiler mi ? ben ethernet kullanacağım diğerleri wifi mesela pingim normalde 70 75 fps oluyor cs de 2 kişi girerse kaç olur çok artış olur mu olursa bunu nasıl neyle...
  20. Salu

1 yıldan fazla taahhütler cezasız iptal edilebiliyormuş

yeni öğrendim eğer 12 ay uzerinde taahhüt yaptırdıysanız istediginiz an iptal edebiliyormuşuz ceza ödemeden bende kara kara düşünüyordum turk telekomdan kurtuluyorum :)
Top Bottom