Arama sonuçları: *

1. S

Dsl kablosunu takarsam arıza kaydım iptal olurmu (bakarmisiniz)

Türk Telekomda hız problemi yaşıyorum aradığımda arıza kaydı oluşturmuyorlardi bende dsl kablosunu çıkartıp aradim ve olusturdular. Şimdi dsl kablosunu geri taksam uzaktan kontrol edenler sıkıntı yok diyip kaydı kapatırmı
  2. S

Yardım İnternetim sürekli yavaşlıyor anlayan bakabilir mi

Türk telekom kullanıyorum normalde hızım 50mbps. Modemi ilk açınca sıkıntı yok ama birkaç saat sonra hızım çok düşüyor 1mpbs oluyor bazen kb derecesine düşüyor. DSL kablosunu çıkarıp taktığımda düzeliyor bi süre sonra tekrar düşüyor hız bunun sebebi nedir bıktım artık. 3ay önce bağlattım ve...
  3. S

Yardım Türk Telekom hızım sürekli düşüyor

İnterneti bağladığımızdan beri sabit 50 mbps vermiyor. Gün içinde sürekli hızım düşüyor 3-20-30mbps kadar düşüyor. DSL kablosunu takıp çıkarttığımda düzeliyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda modemi resetlemekten başka bir şey yapmıyor. Modem ısındığından oluyor diyip geçiştiyor. Ama başkalarının...
  4. S

Paket hızını arttırmak istiyorum

Daha yeni Türk Telekom baglattim zar zor altyapı yok bahanesiyle gelmiyorlardı tanıdık vs ile hallettik. Şimdide sorun hızı 10mb hızı var ve en azından 50mb istiyorum ama 24 ay taahhüt varmış bu taahhüt içerisinde paket değişimi oluyormu?
Geri