Arama sonuçları: *

1. M

Turknet yeni abonelikte modem veriyor mu?

Kiralık eve çıktım ve Turknet bağlatmayı düşünüyorum. Altyapı 100 MBPS fiber destekliyor. Bilmek istediğim Turknet modem veriyor mu? Superonline veriyormuş mesela onu da düşünebilirim.
  2. M

Comnet davet kodu alabilir miyim?

Yakın zamanda comnet'e geçeceğim, kodu olan varsa yazsın.
  3. M

Turknet'ten ne zaman çıkmalıyım?

9 Mayıs 2022 - 9 Haziran 2022 dönemine ait 140 tl fatura gelmiş. Bu faturayı ödeyip mi çıkacağım yoksa ödemeden mi çıkacağım? Bir de hangi tarihe kadar kullanma hakkım var ( son ödeme tarihi 31.05.2022) ?
  4. M

Upload iyi, Download kötü

Turknet'in bu dalgalı internetinden bıktım artık,TT'ye geçeceğim.
  5. M

TurkNet internetim bir türlü gelmedi.

Arkadaşlar merhaba. Turknet'e yeni geçtim, dün kurulumu yaptılar ama modemin DSL ışığı yanmıyordu ve internete bağlanmıyordu. Kuruluma gelen adam bununla ilgili arıza kaydı açtı. Ben de nasıl olsa internet yok diye modemi kapatmıştım. TurkTelekom'dan arıza müşteri kaynaklıdır diye bildirim...
  6. M

Turknet'e Geçiş Hakkında

TTNET sözleşmem dün akşam bitti, ben de Turknete geçecektim. Turknet'ten böyle bir mesaj geldi. Şimdi gidip TTNET'den abonelik mi alıcam?
  7. M

Turkcell mobil internet hız sorunu

Normalde gayet hızlıydı ama bu sabah aşırı yavaşlık var. Test yaptım 0.3 mbps download çıktı. Bu genel bir sorun mudur yoksa sadece bende mi var? Elektriklerde yok malum mobil internete kaldık.
  8. M

Yalova-Merkez için İnternet Önerisi

Hangi firmayı önerirsiniz? Altyapı en fazla 100 Mbps destekliyor VDSL2'de. Bir de internetin çok hızlı bağlatılması lazım, yaz okulundan ders alıyorum çünkü.
  9. M

TTNet'te sorun mu var?

Normalde akşam saatlerinde hızımda belli bir düşüş olurdu ama hiç böyle hızlara düştüğünü görmemiştim. Genel bir sorun mu var acaba?
  10. M

Bu değerlerle kaç Mbit internet alırım?

Ttnet'in verdiği klasik bir ADSL Zyxel modem kullanıyorum. Hat değerlerimde max. 23 Mbps alabileceğim görünüyor ama internet sağlayıcılardan altyapımı sorguladığımda VDSL ile 80-90 Mbps alabileceğimi söylüyorlar. Şimdi ben 80 Mbps'lik pakete geçip VDSL bir modem alsam max. 23 mü alırım yoksa 80 mi?
  11. M

Vadettiği hızı veremeyen İSS'den nasıl ayrılırız?

Biraz önce haberlerde gördüm. Adamın biri iss'nin vadettiği hızı alamamış ve sözleşmesini iptal etmek istemiş. Adamdan 1200 tl sözleşme fesih bedeli almışlar. Adam da tüketici hakem heyetine başvurmuş. İnternet hızının olması gerekenden kötü olduğuna dair belgeler sunmuş ve heyet de adamın...
  12. M

Türk Telekom eksik hız

16 mbps paketini kullanıyorum ama ethernet kablosuyla da wifi bağlantısıyla da max. 9 mbps alıyorum. Nedeni nedir?
Top Bottom