Arama sonuçları: *

1. Rality

200 MBPS İnternetim var fakat 100 MBPS Alıyorum.

Aygıt Yöneticisinden 1.0 Gbps ye alıyorum internet gidiyor CAT6 Kablo neden Böyle oluyor? İnternetimi mobilde test edince 200 hız alıyorum
  2. Rality

Altyapı aktif oldu fakat Türk telekomda gözükmüyor

Dün Akşam sorguladığımda altyapımın aktif olduğunu öğrendim, fakat Türk Telekomun müşteri hizmetlerine sorduğumda Altyapınız sistemde gözükmüyor dendi. Ne zaman sistemde gözükür? Daha önce yaşayanlar yazabilir mi?
  3. Rality

Türk Telekom internet paketi iptalı yapılıyor mu?

Tivibulu 200 MBPS internet aboneliği aldım fakat tivibuya ihtiyacım kalmadı sarı sayfa verdiler ve abonelik yaptılar imzalar atıldı fakat tivibuyu kullanmak istemiyorum iptal edilebiliyor mu?
  4. Rality

Türk telekom altyapı geldi fakat sorun var

merhaba geçen hafta cuma günü binama altyapı çekildi ve bugün her şey tamam diyordum türk telekom menhol kapağında devre eksikmiş gelen ekip müdürlüğe ileticez dedi ne kadar sürer ortalama? 1721227922 s
  5. Rality

Altyapı Geldi Ne Zaman Bağlanıp Aktifleşir?

Merhaba dün sabah türk telekomu binaya altyapı bağlarken gördüm binaya kadar altyapı gelmiş süreç ne olacak ne zaman aktifleşip abonelik alabilirim?
  6. Rality

Yardım ADSL Geçmek İçin Ne Yapmalıyım?

şu anda 16 mbps airfiber kullanıyorum ve hız çok düşüyor ping oluyor. Fakat evimde hiç altyapı yok adsl-vdsl-fiber altyapı yok adsl çektirmek kolaymış sanırım karşı komşumda adsl-vdsl altyapı mevcut yan binamda fiber var karşıdan çektirebilmem mümkün mü yada hızlıca adsl nasıl getirtebilirim?
  7. Rality

Gıbır NET altyapı talebi yaparsam ne kadar sürer?

9 aydır Türk Telekomdan altyapı bekliyorum ve hala yapılmadı gıbır netin sitesinden altyapı başvurusu yapılabildiğini gördüm sizce burdan yapsam ne kadar sürer? yoksa yapmayıp beklemeye devam mı etmeliyim? daha önce yaptıran varmı? https://gibir.net.tr/fiber-internet-talep-formu
  8. Rality

Türk telekom tanıdık olursa altyapı süreci hızlanır mı?

9 aydır altyapı bekliyorum bugün bilgi almak için türk telekom müdürlüğüne gittim ve projemin daha çizilmediğini öğrendim,şansıma tanıdık birisiyle karşılaştım ve bana bugün projenin çizileceğini ve projemi en öne alacağını söyledi. sizce dediklerini yaparsa süreç ne kadar sürer bilgisi olan varmı?
  9. Rality

Yan binadan eve nasıl internet çekilir?

evimde 9 aydır altyapı yok bir arkadaşım yan binadaki altyapılı olan eve türknetten başvur geldiklerinde buraya yapılacak de bağlıyorlar evine dedi sizce olur mu daha önce yapan varmı?
  10. Rality

Türk telekom internet bağlatma taktiği yapmalı mıyım?

9 aydır altyapı bekliyorum bugün tesadüfen arkadaşımla karşılaştım ve bana türk telekomu ara ve altyapısı olan yan bina veya karşı binanın adresini vererek internet başvurusu yap dedi ve eve geldiklerinde konuşup bu kendi evine yaptırt karşı binandan kabloyla evine internet sağlıyorlar dedi...
  11. Rality

Öneri Türk Telekom Magnet Alınır mı?

u anda feniks diye internet kullanıyorum. 16 Mbps olmasına rağmen 2-3 Mbps internet hızı alıyorum. Sınırsız 12 MBPS Almayı düşünüyorum Sizce magnet'e geçmeli miyim? Kullanan varsa deneyimlerini anlatabilir mi?
  12. Rality

İskan Alınınca Altyapı Süreci hızlanır mı?

merhaba yaklaşık 4 ay önce altyapı başvurusunda bulunmuştum hala bir şey yapılmadı şikayet ettim durumu yetkililere bildirdik dendi fakat hala hareketlilik yok bugünde öğrendim ki binamızın iskanı alınacakmış iskan alınırsa altyapı süreci hızlanır mı?
  13. Rality

Yardım Türk Telekom 3 Aydır altyapı yapılmıyor

merhaba sokağımda her evde altyapı olmasına rağmen bizim evimize yapmadılar aradıklarında ise 12 ay içinde yapılacak diyorlar tanıdığı veya yardımcı olabilecek varmı altyapıyı hızlandırmak adına öğrenciyim bilgisayar çok lazım oluyor 10 mbps uydu internet yetmiyor önerilerinizi veya...
  14. Rality

Yardım İnternetim Gereğinden Fazla Hız Veriyor Sıkıntı Olurmu?

Normalde 25 mbps akşamları 100 Gereğinden Fazla Hız Veriyor Sıkıntı Olurmu?
Top Bottom