Arama sonuçları: *

1. PİŞMANIM

upload latency nasıl düşürülür? türk telekom

lolde 170 sabit ping alıyorum sabahtan beri speed testte tek anormallik upload latencyde o yüzden sorunun o olduğunu tahmin ediyorum nasıl düşürülür yardımcı olacak var mı?
  2. PİŞMANIM

türk telekom modem arayüzüne bağlanamıyorum

arkadaşlar giriyorum 192.168.1.1 ye admin turk telekom diye yazıyorum önceden giren şey artık girmiyor neden böyle oluyor
  3. PİŞMANIM

faturasını ödediğim paketteki uploadın iki katını alıyorum

arkadaşlar öncelikle umarım daima bu durum böyle kalır şuan 35 down 3 up internet paketi kullanıyorum download hızı 35 fakat uploadım sabit 6 bu arada son dönemlerde falan değil baya 2 senedir falan böyle bunun sebebi nedir, sağlayıcının dikkatsizliği olabilir mi?
  4. PİŞMANIM

türk telekom upload değişimi

az önce speedtest yaparken fark ettim 3uploada anlaştığım internetim 6 uploada çıkmış herhangi bi kampanya mı var?
  5. PİŞMANIM

internet portu nedir

79down 4up gösteriyor fakat bi arkadaş port boşsa alabilirsin o hızı falan dedi bu port olayı nedir ya hiç anlamıyorum bu konudan
  6. PİŞMANIM

türknet pişmanlık mıdır?

tıkladığım videonun altında millet ağzına ne gelirse söylemiş bide sizin fikrinizi almak istedim türknet tavsiye eden var mı?
  7. PİŞMANIM

türk telekom internet iptali

türk telekom internetimi alalı 1 ay oldu şuan interneti kapattırsam kaç tl taahüt bedeli öderim taahüt süresi 2 yıl
  8. PİŞMANIM

türk telekom paket yenileme

arkadaşlar az önce internette gezinirken türknet altyapı sorgulamaya girdim ve adresimde 75 download 4 upload çıktı fakat ben bundan 2 ay önce türk telekomdan 25download 3 upload şeklinde bi paket almıştım daha doğrusu 3 sene önce aldığım türk telekomdan aldıgım internet paketini değiştirdim...
Geri