Arama sonuçları: *

1. akıllı kuş

Evimin İnternet kutusuna uzaklığını nasıl anlarım

Arkadaşlar evimin internet kutusumu ne ona olan uzaklığını nerden öğrenirim? Sanırım ne kadar yakıno kadar iyi oluyor ama ne kadar yakın olduğunu nerden görebilirim? İnternet sitelerinde falan yazıyormu?
  2. akıllı kuş

annemi türknete nasıl ikna edebilirim?

merhaba arkadaşlar. türk telekomdan kurtulmak istiyorum (valorantta şükürler olsun 600 ping oynatabiliyor) anneme sordum cayma bedeli ne kadar diye. oda 200TL dedi. 120TL sini zaten türknet veriyor. 80-90TL de bende var. anneme dedim türknete geçelim diye ilk dediği şey (kaşları çatık şekilde)...
  3. akıllı kuş

Türk Telekomdan bıktım.

merhaba arkadaşlar. türk telekomdan bıkmış durumdayım. 16mbps download 8mbps uploadım olması gerekirken neredeyse her zaman 10-13mbps download 5mbps upload alıyorum. üstelik CS:GO Valorant'da 200 üstü ping, roblox gibi ufak hafif bir oyunda 128,000 Pingi gördüm. (eskiden 24mbps paketindeydim o...
  4. akıllı kuş

Türknet altyapısında saçmalık.

arkadaşlar ben 6 katlı bir binada oturuyorum ve 5.kattayım. her katta 2 daire var. ben kendi internetimi sorgularken yanlışlıkla karşı daireyi seçtim ve bilin bakalım ne oldu? karşı daireye 35mbps bize 16mbps max alabiliyormuşum Saçmalığın daniskası. sizce karşı tarafa 35 bana 16 gelmesinin...
Top Bottom