Arama sonuçları: *

1. PowerXitinia

Şoknet sizce alınır mı?

fiyatlar uygun geldi almayı düşünüyoruz sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
  2. PowerXitinia

Altyapı sorgulama sonuçları farklı çıkıyor

Üç farklı sitede sorguladım birinde 1000 birinde 200 birinde 100 Mbps hız alabilirsin diyor kafam karıştı yardımcı olabilir misiniz?
  3. PowerXitinia

Modem arayüzünden güvenli internet kapatılıyor mu?

Ailem eve güvenli internet aldı bunu aşmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz lütfen.
  4. PowerXitinia

İnternet sağlayıcıları internet geçmişini tutuyormu?

Cidden aklıma takılan soru internett ene yaptığımızı sakladığı bir yer var mı?
  5. PowerXitinia

Türk Telekom Güvenli İnterneti Standarta Geçirme

merhaba forum uyeleri babam bizim interneti aile koruma paketini almış ama ben bunu standarta geçirmek istiyorum bunu babamdan gizli yapma yöntemi varmı hile falan?
  6. PowerXitinia

VDSL 73 Hızlik altyapıya hangi paket ideal?

Merhaba Forum üyeleri benim altyapım 73 mbps VDSL destekliyor kaç mbps internet almam uygun olur mesela 100 falan alsam internette sıkıntı olurmu?
  7. PowerXitinia

modem veren veya modem kiralayan İnternet sağlayıcısı önerisi

Merhaba forum üyeleri benim altyapım VDSL en fazla 73 mbps destekliyor buna göre bana ücretsiz modem veren veya ücretli modem kiralayan internet sağlayıcısı önerir misiniz?? Taahütlü taahütsüz olması farketmez Gördüğüniz gibi altyapım böyle Edit:sınırsız ve akksiz olsum
  8. PowerXitinia

oris telekom kimin altyapısını kullanıyor?

merhaba forum üyeleri daha öncede oris telekom ile ilgili konular açmıştım ve oris telekomdan altyapımı sorguladım 50 mbps diyo turk telekom ise 10 mbps diyo benimde kafam karıştı oris telekomun kendi altyapısımı var yoksa oda turk telekomun altyapısınımı kullanıyor
  9. PowerXitinia

Oris telekom altyapı sorgulama

merhaba değerli forum üyeleri Oris Telekom almayı düşünüyom, o yuzden buradan altyapımı sorgulattım: Oris Telekom-Online Abone Ol. Bu kadar hız alabilceğimi söyledi. Ben kuzenlerimin adreslerini de sorgulatıım, gene böyle dedi. Sizce Oris Telekom altyapı sorgulama bölümünde sorun mu var? Sizden...
  10. PowerXitinia

Turknette modem kiralama var mi

İlk öncelikle merhaba forum üyeleri turknette modem kiralama varmı? varsa da kiralama ücreti ne kadar?
  11. PowerXitinia

Oris telekom nasıldır

İlk öncelikle Cümleten selamün aleyküm eve yeni internet almaıo dusunuyom çoğu firmada altyapimi sorguladim en fazla mbpsyi oris telekom veriyomuş bende foruma sormak istedim oris telekom nasıldır? müşteri hizmetleri nasıl? Guvenlimi? Kullananlar varsa deneyimlerini anlatırsa sevinirim
Top Bottom