Arama sonuçları: *

1. Y

Bu internete bu fiyat iyi mi?

Eski internetimin taahhutu bitti yeni internete gececegim apartmanımda da gigafiber destegi var turksatın az önce arayıp gorustum fiyatlar şöyle: 100 mbps download 5 mbps upload ilk 12 ay 470 sonraki 12 ay 575 Diğer bir seçenek ise: 100 mbps download 20 mbps upload İlk 12 ay 500 sonraki 12 ay...
  2. Y

TURKSAT KABLONET ZAMMI!!! :(

1 ay sonra internetimin taahhutu bitecekti turksat kablonete gecmeyi düşünüyordum TR şartları sağolsun yine bize bir kroşe daha vurdu ne diyosunuz bu fiyatlarla hala geçmeye değer mi yoksa turknete mi yonelmeliyim?
  3. Y

Hangi internete gecmeliyim

Anlık turkcell superonline kullanıyorum çok eski modem paket vs dsl bağlantısı mevcut sanirim (modemde dsl ışığı var) ve internet rezalet apartmana turksat kablonet çekildi ve turknet millenicom altyapisi var (50 mbps) hangisine geçmemi onerirsiniz kafayı yiyecegim artik pingden 1500 ping...
  4. Y

Pingim 1500 Yardım eder misiniz?

Delirmek uzereyim rezalet bir internetim var değiştirecegim fakat değiştirene kadar nasıl idare edebilirim oyunlarda bisey önerir misiniz internet çıkışı içerde ben yaklasik 10mt kablo ile interneti odama çektim bundan kaynakli olabilir mi pingimi dusurmem lazim oyun oynayamiyorum çok küfür...
  5. Y

Hangi internete geçmeliyim

Binamizda 2 adet fiber destekleyen şirket var sanırım biri turknet biri turksat kablonet fiber Turknet 50 mbps download 8mbps upload vaad ediyor (4mbps oynama oranıyla) 300 tl Turksat kablonet ise 100mbps sanirim aylik 320 veya 250.civari birseydi tam emin değilim Gelelim soruma Turksat...
Top Bottom