Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

SUPERBOX KULLANAN VARMI?

Dostlar 1 yıldır öncü şekilde uğraştığım altyapı talebi ile ilgili maalesef hiç bir adım atılmıyor ve mecburen Superbox'ı araştırdım. Fakat tek kafama takılan şey hız testi. Mesela CS2 oynarken 60 ping altında alırmıyım? Elbette değişkenlik gösterecektir diyenler olacak ama ortalama hızı ne...
  2. Yavuz Sultan Selim

Bunun internet altyapısıyla bir ilgisi olabilir mi?

Bu tip durumlara pek hakim değilim, evimizin 500 metre uzağında buna denk geldim. Sizce altyapı ile bir ilgisi olabilir mi?
  3. Yavuz Sultan Selim

📡 Starlink depozito ödememi yaptım ve ayırttım. (9 $)

Depozito ücreti sanki önceden bu kadar uygun değildi ve şuan 9 $ (298 ₺) gayet iyi fiyat ve ben formu doldurup ödemeyi kartla yapıp ayırttım, geriye sadece beklemek kalıyor. Normalde bu 2024 yılı içerisinde hizmet sağlamaya başlayacaktı fakat Türkiye Hükümeti nezdinde hep pürüz çıkarılıyor ve...
  4. Yavuz Sultan Selim

Bu sizce iyi bir şey mi yoksa kötü mü?

Mesela S23 Ultra (yurtdışı) ile bağlanabilir miyiz? Acaba nasıl olacak bu iş ve ne zaman?
  5. Yavuz Sultan Selim

📡 Starlink Roam Türkiye'ye ne zaman gelir? Fiyat sizce ne olur?

Dostlar dünyada çığır açan bu teknolojik internet bağlantı cihazı olan 'Starlink Roam' Türkiye'ye 2024 yılında kesin gelecek. Satın alma ücreti ile kullanım aylık ücreti ne olur tahmininiz varmı veya net olmasa da yakın bir fiyat bilgisi verildi mi hiç?
  6. Yavuz Sultan Selim

🔴 Vatandaşlar mobil internet paketlerinden şikayetçi!

Son dönemde mobil internet kotalarıyla ilgili şikayetler artmaya başladı. Vatandaşlar kotalarının erken bitmesinde GSM operatörlerinin bir oyunu olduğundan şüpheleniyor. Sosyal medya platformlarında şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, aynı işlemleri yapmalarına rağmen yurt dışındayken daha...
  7. Yavuz Sultan Selim

📱Hangi telefon operatörünü kullanıyorsun ve memnun musun❓

Dostlar merhaba, Forum Donanım Arşivi kitlesinin telefon operatörleri kullanım yüzdeliğini merak ediyorum ve sormak istiyorum. 1) Hangi telefon operatörünü kullanıyorsun? 2) Kaç yıldır kullanıyorsun ve memnun musun? 3) Paket içeriği ve fiyatından memnun musun? Ben; 1) Türk Telekom 2) Yeni...
  8. Yavuz Sultan Selim

Japonya'da internet hız rekoru kırıldı ! ☄️

Japonya'da internet hız rekoru aşıldı. Araştırmacılar, saniyede tüm internet trafiğinin neredeyse iki katı veri aktarmayı başardı. Japonya’da 1,02 petabit/sn internet hızına ulaşıldı Japonya Ulusal Bilgi ve İletişim Teknolojileri Enstitüsü (NICT), saniyede 1,02 petabit veri aktarımı...
  9. Yavuz Sultan Selim

Modeminizi sürekli açık mı tutuyorsunuz ?

Dostlar modemi sabah açıp, akşam iş bittiğinde kapatmak mı yoksa sürekli olarak kesintisiz açık tutmak mı daha iyi? Sürekli açık tutulursa bir sorun yaratır mı?
  10. Yavuz Sultan Selim

🔥 TürkTelekom'dan internet fiyatlarına %43'e varan zam !

ZAMLI FİYATLAR Şirketin internet sitesinden duyurduğu ve 1 Haziran 2022 – 31 Aralık 2022 tarihleri arasında geçerli olacak olan yeni tarifesine göre •16 Mbps'lik internet paketinin aylık fiyatı 105 TL'den 129 TL'ye, • 24 Mbps'lik paketin fiyatı 119 TL'den 139 TL'ye, • 35 Mbps'lik paketin...
  11. Yavuz Sultan Selim

Bir devrin sonuna geliyoruz ! İnternet Explorer kaldırılıyor !

Vay be... Açmak istediğimizde 30 saniye sonra açılan çınarımız sende mi bizi bırakacaktın Windows XP zamanlarım... www.cumhuriyet.com.tr/amp/bilim-teknoloji/microsofttan-son-cagri-internet-explorer-kapaniyor-1931948
  12. Yavuz Sultan Selim

TurkNet - KabloNet - Millenicom hangisi daha iyi ?

Merhabalar Arkadaşlar hangi internet sağlayıcı firma daha iyi hizmet ve kalite sunuyor ?
Top Bottom