Arama sonuçları: *

1. MustafaaY

Netspeed 20 günde 2 kere zam yaptı?

1 Ağustos gelen sms de 1 eylülden sonra 228₺ dediler okey dedik daha fatura kesilmeden 20 gün sonra şimdi de 1 eylülden sonra 278₺ oldu diyor müşteriyle dalga geçiyorlar resmen
  2. MustafaaY

Gıbırnet Başka Firmaya Geçişimi Onay Vermiyor

Kullanmış olduğum gıbırnet den Netspeed geçiş başvurusunu yaptım, cumartesi sabah Netspeed aradı ve geçiş için sesli onayımı aldılar. 48 saat içinde geçiş onayımı gıbırnet onaylaması lazımdı. 48 saat bugün doldu geçişim onaylanmadığı için talebimi iptal etmişler.
  3. MustafaaY

Ttnet İyimisin Kardeşim?

Şuan sabit 60 mbps internet alıyorum apartmandaki sadece benim evimde altyapı gözükmüyor. Altyapı ttnet olduğu için bir şekilde ulaştım bana bölgede fiber çalışmaları cart curt var diyor altyapı olmaması normal diyor ya kardeşim yan apartmanda bizim apartmanda tek bendemi sorun oldu hicmi...
  4. MustafaaY

GıbırNet Geçmelimiyim

Şuan Türktelekom kullanıyorum 4 gün sonra taahhüt bitiyor Turknete geçicektim zamdan sonra iptal ettim başvuruyu. Fiber altyapım yok TürkTelekomun altyapısını kullanıyorum gibirnete geçmeliyim. Şuan tüm firmalar Max 95 Mbps veriyor.
  5. MustafaaY

Turknete geçmelimiyim

Şuan TTNet kullanıyorum 112₺ ye 35 Mbps download hızı alıyorum Ağustos ayında taahhüt bitiyor daha sonra yeni fiyatlardan almak zorunda kalıcam. turknet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığım zaman fotoğraftaki gibi çıkıyor Türknete geçilirmi fazla sorun yaşarmıyım.
  6. MustafaaY

Wifi Bağlantısında Hız aşırı düşüyor

35 Mbps Türk Telekom internet var Xbox'ta kablolu bağlantı ile 30-35 arası tam alıyorum ama telefonda 3-4 download alıyorum bu sıkıntı bayağıdır var başka cihazdan hız testi yapıyorum 3-4 download veriyor müşteri hizmetlerini aradım sorun yok diyip modemi açıp kapattırıyorlar hız düzeliyor ama...
  7. MustafaaY

Turk Telekom 35 Mbps Hız Nasıldır

16 Mbpsden 35 e geçicem altyapım 100 e kadar destekliyor 16 ve 35 arasında bayağı fark varmıdır önerir misiniz? 50 vs demeyin bütçe sıkıntı
Top Bottom