Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Yardım Netspeed internet ve musteri hizmetleri rezilliği

Turk Telekomdan netspeede gectik sanırım 2. Ay olucak indirme hizi bazen 4mb yerine 2mba düşüyor o sorun abartilacak bir sey degil ama 1 haftadir gece saatlerinde dsl internet isigi yandığı halde internet araliklarla kesiliyordu bugun 1, 1.30 saat önce internet. Işığı yandigi halde internet...
  2. AfniSoDeadly

Öneri hangi sağlayıcıya geçmeli

türk telekom taahhütümüz bitiyor alt yapı maks 50 mbps destekliyor türk telekomun teklifi 24mbps 140tl biz de zaten türk net e geçmeyi düşünüyorduk türk net 140tlye 100mbpsye kadar veriyor ne yapmalı sizce türk telekomda çok fazla ping yükselmesi lag vs yaşıyorum
  3. AfniSoDeadly

Öneri Wifi da 2.4ghz mi 5ghz mi

Annem yeni eve tasindi az önce baglattik interneti t telekom fiber altyapi var 35mbps paket Wifi da 2.4 ve 5 ghz var ben 2.4 daha iyi diye duymuştum bilen biri varsa anlatabilir mi
  4. AfniSoDeadly

Öneri Turktelekom dan vodafone a gecmekte yanlislik mi yaptim

Arkadaslar mobil veri berbat yavas çalışıyordu ve internet su gibi akıp gidiyordu eskiden 8gb i bitiremiyordum simdi 12gb 2 hafta gidiyor ayni şekilde kullandığım halde bugün vodafonea numarami tasidim izmir aliaga da oturuyorum sizce iyi mi yaptim kotu mu
Top Bottom